Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinyal gücü


razzo

Öne çıkan mesajlar

Gecenlerde Linksys WAG54G2 wireless modem aldım. girişte duran telefonun yanına koydum modemi kurdum ettim iyi güzel fakat evdeki 2 bilgisayarı da görmesine karşın sinyal gücü çok düşük. (adaptörler de linksys in compact wireless g usb modeli) modem ile bilgisayarlar arasında da çok fazla bi mesafe yok (en uzaktaki bilgisayar 7 metrelik bi koridorun sonundaki odada, diger bilgisayarın uzaklıgı ise çok daha az)... kafamı karıştıran şey ise ps 3 ün sinyal alma gücü 100% lerdeyken diger odalardaki bilgisayarların sinyali alma seviyesinin bu kadar az olması.. (duvar diyeceksiniz ama ps3 le modem arasında da duvar var) sorun modemde mi adaptörde mi yada başka birşeyde mi? çözüm bulmada yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onu denemiştim zaten fakat pek birşey degiştirmemişti.. yarım saat önce her iki bilgisayarın kasalarının yerini 15-10 cm degiştirdim ve ikisi de biranda ''çok iyi'', ''iyi'' şekilde çekmeye başladı.. (an itibarı ile kulalandıgım bilgisayar tekrar ''düşük'' seviyesinde :S)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

simdi denedim teker teker kanalları, en iyi ihtimalde 5 üzerinden 3-4 çekiyo.. fakat pek stabil gelmedi bana. odamda bilgisayarın durdugu yerden koridorun başına yürüdügüm zaman (ki sadece 3-4 adım) 100% çekiyo. modemin modeli itibariyle falan öle dışarda anteni falan yok.. herifler özel dizayn yapmış(!) dolayısıyla antenini degiştiremem... kullandıgım adaptörü mü degiştirsem? var mı şöyle güçlü bi adaptör tavsiyeniz? internette bakındım fakat her kafadan ayrı ses çıkıyor anlamış degilim... kanser olucam kaç gündür aha tam baglandı sinyal seviyesi iyi falan derken yarım saat geçiyor bi bakmışım yine 5 üzerinden 2 ye düşmüş falan filan..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...