Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümüldür ziraat kampı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya tatilde buraya gitmeyi ayarladım yagmurdamlasi da gidecek diye ama ona buraya yakın bi pansiyon bulmam lazım nası yapıcam böle bişiyi?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
nasıl yani sen nerde kalacaksan o da orda kalsın?[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?
Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
evet
Mesaj tarihi:
Gümüldür süperdir. Bizde gitmiştik arkadaşlar la 5 sene oldu sanırım. Günlüğü 5 milyondan ev kiraladık. Ama özdere de kiraladık. Ev dediğimde villa hani. Sadece kötü yanı foseptiği dolmuştu 30 milyona boşalttırmıştık ama 180 milyona 1 ay 9 kişi kaldık villada...
Çok ucuz çok süper bir yer. Bide araba varsa her sabah kuşadası falan yapabilirsin. Ve özderenin denizi de çok güzel kuşadasından da güzel. Veçok ucuz..

Şu an kişi başına 80-90 düşün aylık..[signature][hline]
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu sene biz de gidicez gümüldüre. yeni konu açmiyim dedim. biz askeri kampa gidecez ordaki. neler yapılır. nerelerde vakit geçirilir. biraz bilgi verebilirmisiniz
Mesaj tarihi:
gümüldür askeri kapmına 5-6 sezon gitmişliğim vardır . askeri kamplar arasında favorim olduğunu söyleyebilirim. deniz süper, spor imkanları süper, herşey çok ucuz(bol bol profiterol ye derim:D), geceleri açık hava sinemasi var ve yeni filmler yayınlıyorlar genelde, gayet yeşil bir ortam ağaçlar falan, bikaç atari ve bilardo masası vardı ayrıca. kalınan yerler de gayet güzel hele bir albaya falan bağlı olarak gidiyorsan çok büyük ihtimalle müstakil bir evde kalıyorsun ki içinde mutfak ve klima falan var. internet cafe de mevcuttu galiba ama veletler hep counter oynayıp duruyo içerde yani boş yer bulman gayet zor. tavsiye olarak ne verebilirim; sahile bakan yolda salıncaklar vardır akşamüstleri onlarda sallanmayı unutma mesela:d bol bol ne istersen ye, mısır satan bi asker dolaşıp durur ondan asker al:D ne biliyim başka bişey gelmiyo aklıma şimdi , güzeldir ama hiç kamptan çıkmana gerek bile yok sezon boyunca çünkü herşey var içerde.

ha şeyi unuttum, en son kamp içinde para kullanımıı kaldırıp akıllı kart sistemini getirmişlerdi, ilk günden hallet onu kesinlikle ki rahat et.

bi de kampın uzak köşesinde balık restoranı var bana hiç rastlamadı ama hep birileri hastalanıp durur orda yemek yedikten sonra.(sanırım midyelerde bi sorun olabiliyor)

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 20:40 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Gümüldür ile ilgili yeni konu açmak yasak değil. Arkadaş taa kaç sene önce soru sormuş ziraat kampı demiş sen askeri kamp diyorsun. Yenisini açabilirsin asıl bu topicde sorman yanlış.
  • Yeni Oluştur...