Drejan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Öncelikle Selamlar..Bu sitede yeniyim bu ilk mesajım bi sorum olcaktı..Bende bir video var bunu gıf formatına cevirip resim haline getirmek istiyorum bunu yapabilecegim bir program varmı varsa..Linkini verirmisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kare kare hepsinin fotosunu bul dreamweaver flash ın varsa hepsine 3 er blokluk ara ile yapıştır :) ben böle yapıom[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drejan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben öyle olmasını istemiyorum ama tamamen film gibi olmasını istiyorum kare kare degil lütfen biri yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 videomach diye bi program vardı sanırım shareware miydi freeware miydi işine yarar. ha bak bundan sonra da aklında bulunsun, bu tarz şeyleri donanım yazılım (aşağıda) yazarsan daha kolay cevap bulursun soruna.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar