Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 database, mail, web ve streaming server icin software lazim. windows server disinda baska ne bulabilirim.ve nerden bulabilirim? bilgisi olan var mi? bir de open source linux server software yuklenirse, butun pclerde windows olmasi bi problem yaratir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 google: "what is a server" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 google a 'servera linux isletim sistemi kursam dier hersey windows olsa nolur bi problem olur mu?' yazdim cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cidden server kavramini gozden gecirmende fayda var. Zira sordugun sorularin cevaplarini kismen olsa da verebilecek duzeyde bilgi saglayacaktir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 windows ve linux disinda serverlar icin bulabilecegim bi isletim sistemi var mi bildiginiz? bir de birine farkli birine farkli yuklesem problem cikar mi duye sordum? nedir yanlis olan anlamadim aciklasaydiniz ben de bilgilenseydim. bu arada gerek kalmadi artik windowsa falan.yardim icin sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Abicim paticik linux sistem ustunde calisiyor. Simdi soruyorum sana; bu kadar windows kullanan insan nasil geziyor sence paticik forumunu ? Iletisim protokolleri diye bir nane var. Bir sistemden cikan veriyi oteki anliyorsa ortada sorun yok demektir. Dert etmen gereken ve dusunmen gereken tek nokta bu. Server dedigin seyse isletim sistemi uzerinde kurulu, cesitli gorevi yerine getiren yazilimdan ibaret. Genellikle belli formatlardaki veriyi yayinlamaktan ibarettir gorevleri. E hal boyleyken hic bir bilgi vermeden, derdini anlatmadan "server yazilim ariyorum" demen seni konuyla tamamen alakasiz biriymis gibi gosteriyor. Haliyle git azcik oku deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 konuyla alakali olsam zaten gelip burda sormazdim. bilmedigim bir sey oldugu icin orda burda bilgisi olan var mi diye ariyodum. kisaca; yetersiz bi butceyle 3 tane ayri server ve serverlar icin yazilim almam gerekiyodu. hallettim sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Server Sen sec, biz anlatalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Marty said: database, mail, web ve streaming server olcakti gerenk kalmadi hallettim. eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar