FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 şimdi çok saçma bişey geldi başıma. evde 2 tane bilgisayar var ve 2si de ethernet kablosuyla modeme bağlı aynı şekilde. fakat biri çatır çatır internete girerken biri sadece download yapabiliyo ve çok zorlarsam msne giriyo fakat yazı falan gönderemiyo. local area connection'ı disable/enable edince 3-5 kere, sayfalarda gezinebiliyorum ama sonra birden yine gidiyo internet. bayaa internet yok yazıyo ağ bağlantılarım kısmında ama torrente dizili olan dosyaları son hızda çekmeye devam edebiliyo bilgisayar. diğer bilgisayarda ise hiç bir sorun yok. halp pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 virus vardır spy mpy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sorun bu sabah başladı ayrıca, gece hiç bi sorun yoktu. sabah kalktım okula gitmeden bi bakındım. giremedim hiç bi sayfaya :( sürekli nod32 falan da açıktı aslında ya. bi scan yapayım ama harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 virüs bulamadı nod32 pc'de. başka bi antivirüs mü denemeliyim? ayrıca şu internete giremeyen pc; şu da şuan kullandığım internetli pc; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 benzer sorun yaşayan olursa, antivirüsünü silmeyi denesin ilk olarak. benim işime yaradı sfd gibi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar