Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24-27.06 WRC 2004 ANTALYA..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya biraz geç oldu belki ama bende geç buluştum bilgisayarla.
antalyadaydım görevliydim yuttuk tozu toprağı.sonrada biraz tatil derken anca işte..
şööle bi bakiim dedim dönüomu WRC muabbeti hani organizasyon mühim fln ya ama yok göremedim..
yanlışsam sööleyin hmn damlıım o topic.e.muabete açım...

ha yoksa ööle bi topic ok buyrun burdan yakın.WRC bu boru deil..o kdr patinaj yazıo.motordu arabaydı gürültüydü fln..[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
Ya ben gidecektim gidemedim . Şöyle bşi duydum ilk gün ulaşım çok kötüymüş shakedown a kimse gidememiş doğru mudur? Bi de genel olarak seyirciler 3 gün boyunca zorlanmışlar etaplara ulaşmakta, eurosporttan baktıımda sadece antalyanın yerlileri izliolardı o da biraz garibime gitti
Mesaj tarihi:
şöyleki shakedown alanına ulaşım evet biraz zordu.biz boş olur dioduk hata seyirci konusunda ama gaet iiydi yine.
yok bayaa turist wardı yarışta hatta ispanyol bi turist tutupta ispanyol bi junior wrc pilota yardım edince adamın yarış sonunu getirdi.herif lastik deiştirdi yaa.ama yerli halkta kös kös bakmıo inan.herşeyi biliolar.4. seneleri olduu için onlarda deneyim kazanmışlar.[signature][hline]alea iacta est...
Mesaj tarihi:
ben gelicektim esasında ama son anda aksilik çıktı. benim merak ettiğim bi konu var. peugeot yu delen cisim ne tam olarak. yani o nası bişeydir ki arabayı alttan delip koltuğuda delip adama giriyor.
Mesaj tarihi:
ehehe aman F1de bööle bişey olmasın da...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 08 Temmuz 2004 16:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu haber yalan sanırım gazetelerde yok sadece arabam.com'da gördüm orası da az kolpalayan bi yer değil hani :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
yok haber yalan deil çünkü araç içi görüntülerde co-pilot birden bağarmaya başlıyo :) sonra pitte arabanın altını kaldırınca kocaman delik gözüküyor. üstüne üstlük bide koltuğu çıkarmışlar oda delik :D
Mesaj tarihi:
suya bodozlama giren arabaların patlama sebebi bi kaç geçişten sonra oluşan su içi tümsek.özellikle subarunun karbüratörünün kalmamasına ve focusunda daılmasına sebep olna olay.[signature][hline]alea iacta est...
  • Yeni Oluştur...