forçen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17334021 arzach said: babam askerliğini izmir'de yapmıştı. ben ise 2-3 yaşlarındaydım ve izmirli olan yengemin anne ve babası'nın yanına annemle birlikte gitmiş, babamı ziyaret ederken kısa bir süre izmirde kalmış, kaldığımız süre içinde de bol bol gezmiştik. takdir edersiniz ki çok küçüktüm ve pek az şey anımsıyorum o dönemin izmiri hakkında ancak anımsadığım her şey bir çocuğun zihninde olabildiğince büyüleyici bir halde kazınmıştı. fuarı, saat kulesi, paraşüt kulesi, fuardaki minyatür tren gezisi, yengemin güleryüzlü ailesi vs vs... aradan yıllar geçti yeniden gittim izmir'e, yaşım büyümüştü bu sefer ve kızları ilgimi çekmişti. o ne güzellikti, o ne alımlı kızlar öyle... bir sonraki izmir'den geçişimde bir hafta kadar kalmayı planlamış ancak körfezin kokusunu duyunca vazgeçmiş, ben bok kokan şehirde kalmam diye kapris yapıp istanbul'a devam etmiştim. aradan geçen yılalrda izmir'de kim bilir neler değişti. ancak ben izmir'i hep iyi hep güzel, büyüleyici bir yer olarak bilirdim. hayatımın bir döneminde izmir'e yerleşme planlarım vardı. ancak bir grup izmir'li hayallerimi başıma yıktı. başta dtp konvoyuna, ardından kürtlere karşı olan saldırgan tutumları bir anda izmir'in imajını yıllar önceki körfezinin halinden de beter bir boka sıvadı gözümde. izmir meğer görünüşte güzel, o güzelliğin altında bombok bir yermiş. izmir benim için o eski bok kokan haliyle eş değerdir artık. meğer izmir'e yerleşirsem günün birinde o güzel şehiri işgal eden ''pis bir kürt'' sayılacakmışım da haberim yokmuş. çocukluğumdan ve erken dönem gençliğimden hafızama kazınmış güzel izmir anılarını mümkün olursa sildirmek istiyorum artık. genelleme yapmak pahasına diyorum ki, izmir benim için bu ülkenin en yoz, en geri kalmış halkına ev sahipliği yapmaktadır. ''sana dair tüm güzel anılarımı paketledim, al ananın ***** sok izmir! '' (arzach, 23.11.2009 10:08) #17334021 fb şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yasak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nileppezdel said: Yasak falan? bunun neresini konuşmak yasak yav? siyasi bişey değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ama olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ne dtp konvoyu mu? edit: haa yok gezi yazisiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 etnik muabbet baştan siyasete giren bişi biyoloji mi konuşulcaktı ne sandın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 konu izmirin mükemmelliği bence. çok iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 belki gerçektir nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yav said: etnik muabbet baştan siyasete giren bişi biyoloji mi konuşulcaktı ne sandın sdf abi ben adamın etnik kökeni ile ilgili bişey demiyorum. genel olarak adamın yazdığı yazıdaki odunluktan rahatsız oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yassah yassah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Odunluk değil ki. Onun gözünde DTP'liler özgürlük savaşçısı, bunlara karşı olan İzmir'liler de ırççı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Zamanda geçenlerde izmiri ve insanlarını acayip boklayan bir yazı vardı, bir konuya linkini koymuştum şimdi kasıp bulamam tabi, adamlar ne kadar kendilerine karşıt şey varsa iğrenç bir 'soft' taktik ile karalıyorlar, ondan sonra feto baba şöyle böyle dediğimizde, demokrasi hede oluyoruz. Dikkat edin akp hükümet demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 irk mi? canin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ahaha :D çok eğlenceli bi topic oldu bu siyasetsiz siyasetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ekşisözlükte yazı yazan adamlarınm psikolojisi ne acaba bu adam şimdi kendisine İzmir halkının özür mektubu ve şehrin anahtarının gönderilmesini mi istiyor? Böyle ağdalı ağdalı yazıyorlar (LANBİZİMKIZLARADABAKMIŞ!!!1111) da eee? bize ne lan , adam gibi böyle böyle böyle izmir bence yaşanılmaz bir şehir yaz bırak. bize ne senin çocukluk anılarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bence buradaki konu izmirdeki bok kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 izmirin adı bile yetti bak. seviye çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ekside bolucu forumu gibi oldu lawl surekli boyle seyler var ataturk'e laf atmalar flm gerci siyasete kayar bu topik herturlude cidden yani izmirde bayiliyordu sanki bunlara xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ama ilk İzmir başlatmış konvoy taşlayarak öyle demeyin =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Fin, az çaba ile kız kaldırmak entellikten, entellik de günümüzde Atatürk'e sataşmaktan geçiyor. Yemeyin bu numaraları, yarın öbürgün işler tersine dönse bunlar da dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gavur izmir daha da gelmem izmire benim tepkim bok kokusuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 nileppezdel said: Ama ilk İzmir başlatmış konvoy taşlayarak öyle demeyin =(( taş atan bi kız hakkında inceleme vardı sözlükte haha. donunu filna tartışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 izmirde mesela atatürk'e laf atarak prim kapmaya çalışan adama kızlar dışkılarını bile yalatmazlar ehueh ekşi eskiden daha güzeldi ama hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar