kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 dun aksam ilk defa boyle bi olay geldi basima, inventory is full,ne trade yapabiliyorum ne de bisey alabiliyorum bunu da yeni koymuslar herhade,bide sey diyecem,item leri pete koyunca iventory deymis gibimi oluyor ?birileri oyle dedide pet sadece agirlik icin faydali dedi ,pet e koydugun item yine inventory deki bos yerleri kullaniyor dedi bu dogrumu? aslan lvl44 TH on erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 guzel sallamislar bi fark yok ne koyarsan agirligi kopege gidiyor o tasiyor onda yer kapliyor eskisi gibi tek farki kopedi kucultursen esyalar cantana dusuyor[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tskler ben hemen bi pet aliyom o zaman,, gerci butun itemsleri satmistim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fulse boşalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar