berdush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hey millet! Arkadaş bi içki getirdi .. Ne oduunu bilmioruz .. %11 alkol oranı var nolduunu çıkartamadık.. Markası Henkel Trocken Pikkolo.. Nolduunu bilen varsa yazsın.. Midemiz S***di bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 biraz kafa iyi sanırım :) henkel çamaşır suyu firması değilmiydi[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 içince anlamıo musun[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ıcmeyın bılmedıgınız setlerı[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Valla abi içki olduu kesin.. Gitiik sitesine baktık Wine yazıo.. Demekki şarap.. Ama rengi sarı?? Altından şarap falan? Benim bildiim beyaz var kırmızı var.. o da bi yana hem köpürüyo hem de oran %11 .. Şarap da oran %6 -%8 dir.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 şampanya?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 şampanya evet.. Henkell Trocken[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Yanında yenebilicek janjanlı şeyler: Havyar and somon İstiridye, ıstakoz Hafif soslu davuk, domuz vs. sarı dedin: ..Henkell Trocken is light yellow in color, with just a hint of green.. "bi kutlama yapmak istiyorsanız iyi şarap(şampanya) için Almanya ya bakın, Fransaya diyil" diyo. :P valla bunları çevirdim diyerlerini cevirmicem zaten niye cevirdim ben manyakmıyım alalala hata falan olcak bana laf etceniz sora :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Henkel temizlik malzemeleri üretiyodu en son deterjan falan içmiş olmayın ha ?_[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 yok bu Henkell iki l ile :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 aaa yazdığım şey önceden yazılmış pardon apache[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar