oha300 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bosphorus said: bir erkek evlenene kadar herşeyi yaşamalı evlendikten sonra otursun evinde önemli olan bu ya kadında aynı naneleri yerse bir insan yedisinde neyse yemişindede odur lafına katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Phae said: napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Hayır. Bence çok fazla kendini rahatlatma var şu mentalitede, yanlışsın Naz. evet herkez herkezi aldattır genelde biz erkekler bunu yapar gibiyiz ama kızlarda hiç geri kalmıyor bir kız vardı 4 senelikte ilişkisi geldi bana acık acıkta söyledi ve benimle görüştü tuaf duygu horman dünya :S :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Sen insan mısın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 insanın doğası gereği üreme iç güdüsüyle her insan aldatabilir. başka nedenlerle de olabilir tabi. ama aldatamayan, aldatmaya karşı olacaktır dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Azmodai said: Choericoe said: Tek eşli olmayı saçma buluyorum kısacık dünyada,elbette düşünce/fikir bazında sadece 1 kişiyle anlaşıp evlenicem ama fiziksel olarak değişik tatlarada devam edicem,ediyorum; Tabi aynı şekilde şuanda birlikte olduğum kız arkım,yada gelecekte eşimde beni aldatabilir istediği gibi,ben ne tarz hayatı kabul edersem kız arkımda o tarz yaşayabilmeli Bu arada bende 20,21 yaşlarına kadar tek eşliliği tercih eden,aldatma noktasını önemseyen biriydim,sonra zamanla hayat felsefelerim değişti,herşeyi biraz daha rahat yaşamaya karar verdim,onun bir sonucu oldu bu düşüncem. Yinede geleceğim meçhul bu konuda, -hormonların peşinden giderken kendimi aptal gibi hissediyorum -birisine bağlanırken ve üstüne bir de kıza, bu vücudun ölene kadar benim arabeski yaparken yine aptal gibi hissediyorum uzuluyorum sana :/ eksikliklerini ve yetersizliklerini bu sekilde kendine ispatlamak zorunda kaldigin icin. Lise travmatik gecmis belli. kermit said: adam godoş farkındaysan kız arkadaşım, karım gitsin beni aldatsın diyo iyi oku. adamla tam olarak aynı görüşte değilmi diyosun. sende godoşluğa yeni adımmı attın yoksa ? Ben tek eşli bir ilişki/evlilik düşlerken,aynı görüşte bir eş aramaktaydım;şuan ki görüşüm çok eşlilik yönünde,ve buna uygun eş aramaktayım,yanlış olan nedir? Ben hem aldatayım,hem çok eşli yaşayayım,hemde karım beni aldatmasın mı?Benim bu kadar ego sorunum yok.Döner bıçağı hep bana dönsün yani,ben karımı aldatırken o halen hep beni beklesin herşeyden habersiz,ben asıl bunu kendime yediremem. Ölene kadar bu kızın vücudu bana ait,benim vücudumda bu kıza aittir noktası,bu aidiyet bana saçma geliyor.Burada amaç 7/24 birbirini aldatan çift değil,kafa bazında çok iyi anlaşan bir çiftin,cinsellik bazında arasıra başka limanlarada uğrayabilmesi. En başta dediğim gibi bu hayat tarzınında saçma yönleri var,hormonların peşinden koşmak olayı mesela.Ben 20 kızla fazla sex yapsam ne olucak,sonuçta olay bitince alınan haz aynı değil mi. Sanırım bir orta yol bulucam kendime zamanla,mesela çok güzel olan,çok iyi kafamın uyuştuğu ve özgüveni inanılmaz fazla olan birini bulabilirsem,o güzelliği,mantığı ve aşırı özgüveni bana kızı her daim kaybetme korkusu yaratabilirse,ben böyle birini aldatmam,tabi bende o meziyetleri sağlamakla yükümlü olurum,eğer 2 taraftada bu denli aşırı özgüven varsa,her daim üstü kapalı bir kaybetme duygusu ve ilişkide heyecan ve güzellik olur.Gerçi bunuda bir Türk kızıyla yaşamak zor. Rayına tam oturtamadığım ve muhtemelen gelecekte değişecek düşüncelerim bunlar,gelen cevaplarda tek garipsediğim nokta,godoşluk,lise travması noktası oldu? --Erkek kızı aldatır,bunu saklarsa,kız erkeği aldatmazsa sorun yok? --Erkek kızı aldatır,bunu saklamaz,kızda erkeği aldatırsa benim psikoloji bozuk,godoşum vs. Eveet 2'sinden biri psikolojik sorunu ama acaba benim söylediğim,yoksa sizin normal kabul ettiğinizin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Choericoe said: Ben 20 kızla fazla sex yapsam ne olucak,sonuçta olay bitince alınan haz aynı değil mi. Değil. edit: adını yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben şunu anlamıyorum, aldatmayalım birbirimizi diyorsun mesela o zaman bitiyor mu her şey. ya da tam tersi, aldatabiliriz diyince ertesi gün aldatılıyor mu. somut bakmak lazım biraz. eski sevgilimle hiç takmazdık böyle şeyleri. olabilir farklı ortamlarda olursak, içkimize ilaç atılırsa falan derdik. sonuç 2 yıl çıktık ama hiç aldatmadı beni. önceki eski sevgilimle çok birbirimize aidiz, asla aldatma olmaz diyorduk o da aldatmadı beni fdsfas. ama aldatabilirdi yani. bu konu da zaten ben tek eşlilikten yanayım - çok eşlilikten yanayım konusu değil ki. yok öyle bi karar mekanizması. ben bi kıza tek eşlilikten yanayım aldatma beni diyemem yahu çok saçma. ayrıca zaten senin durumunda biri aldatmış olmuyor. yani aldatmanın kelime anlamı üstünden yorum yaparsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 sesu said: Choericoe said: Ben 20 kızla fazla sex yapsam ne olucak,sonuçta olay bitince alınan haz aynı değil mi. Değil. edit: adını yanlış yazmışım. şaka mı yapıosun cho hani çok karı şey ettim fln diye demiyorum, konuyla hiç mi bilgin tecrüben yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Choericoe said: Ben 20 kızla fazla sex yapsam ne olucak,sonuçta olay bitince alınan haz aynı değil mi. 20 çeşit yemek yesen ne olacak, sonuçta yemek bitince karnın doymuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu benzetmenden dolayi cok ustune gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aldatma olayini onceki deneyimlerden ve ogretilerden soyutlayip; seks nedir'i dusunemeyen, buyudugu toplum zihniyetlerinden kendini ayristirdigini sanip kendi ozgur fikirleri olarak bunlari belirttigini dusunen "acinasi" adamlara, ben open relationship insaniyim dedigin anda godo$ demeleri gayet dogal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oha300 said: Phae said: napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Hayır. Bence çok fazla kendini rahatlatma var şu mentalitede, yanlışsın Naz. evet herkez herkezi aldattır genelde biz erkekler bunu yapar gibiyiz ama kızlarda hiç geri kalmıyor bir kız vardı 4 senelikte ilişkisi geldi bana acık acıkta söyledi ve benimle görüştü tuaf duygu horman dünya :S :S Aldatıyorsan domuzsundur, olmasındır o ilişki zaten. Hep aldatıp herkesle yatacaksan, inanılmaz ezik ve kendine güvensiz bir adam/kadın olman lazım ki gidip ilişkiye devam edeceksin. Açık ilişki bence yanlış ve çirkin ama aldatmayla alakası bile olmayan bir konu. Aldatmanın boyutu bambaşka. Çok yıkıcı bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 aldatmadım. pişmanım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kingpin said: aldatmadım. pişmanım ama. Ben de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Havlu said: aldatma olayini onceki deneyimlerden ve ogretilerden soyutlayip; seks nedir'i dusunemeyen, buyudugu toplum zihniyetlerinden kendini ayristirdigini sanip kendi ozgur fikirleri olarak bunlari belirttigini dusunen "acinasi" adamlara, ben open relationship insaniyim dedigin anda godo$ demeleri gayet dogal. dışınn. iyi demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hacı niye bütün mesajları editliyon. kıllanıyrum dfıjkfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Abi ake yazdım şimdi ban falan gelir diye editledip, boşluguma geldi. OH WAI- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Choericoe said: Ben tek eşli bir ilişki/evlilik düşlerken,aynı görüşte bir eş aramaktaydım;şuan ki görüşüm çok eşlilik yönünde,ve buna uygun eş aramaktayım,yanlış olan nedir? Yani onlar senin evinde takılırken karşılarına geçer izlerim, kameramanlıklarını yapar hatta arada threesome bile olurum diyorsun. Aslında yabancı falan aramana gerek yok, bu şekilde evli olup karısının sayesinde gayet iyi para kazanan kişiler ülkemizde de var. Hatta halk arasında bunlara kermit said: godoş deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Phae said: oha300 said: Phae said: napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Hayır. Bence çok fazla kendini rahatlatma var şu mentalitede, yanlışsın Naz. evet herkez herkezi aldattır genelde biz erkekler bunu yapar gibiyiz ama kızlarda hiç geri kalmıyor bir kız vardı 4 senelikte ilişkisi geldi bana acık acıkta söyledi ve benimle görüştü tuaf duygu horman dünya :S :S Aldatıyorsan domuzsundur, olmasındır o ilişki zaten. Hep aldatıp herkesle yatacaksan, inanılmaz ezik ve kendine güvensiz bir adam/kadın olman lazım ki gidip ilişkiye devam edeceksin. Açık ilişki bence yanlış ve çirkin ama aldatmayla alakası bile olmayan bir konu. Aldatmanın boyutu bambaşka. Çok yıkıcı bir kere. aldatıyorsan domuzsundur diye birsey yok hiçmi duymadın yada bu konu altında yazılanları okumadın herkez herkezi aldatıyor ben uzun ilişkilerin adamı değilim ama durum ne olursa olsun en olamayacak durumda bile kesinlikle arada üç yok dediğin zaman bile bu sahneyi yaşarsın bunu kızda yapar erkekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Phae said: oha300 said: Phae said: napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Hayır. Bence çok fazla kendini rahatlatma var şu mentalitede, yanlışsın Naz. evet herkez herkezi aldattır genelde biz erkekler bunu yapar gibiyiz ama kızlarda hiç geri kalmıyor bir kız vardı 4 senelikte ilişkisi geldi bana acık acıkta söyledi ve benimle görüştü tuaf duygu horman dünya :S :S Aldatıyorsan domuzsundur, olmasındır o ilişki zaten. Hep aldatıp herkesle yatacaksan, inanılmaz ezik ve kendine güvensiz bir adam/kadın olman lazım ki gidip ilişkiye devam edeceksin. Açık ilişki bence yanlış ve çirkin ama aldatmayla alakası bile olmayan bir konu. Aldatmanın boyutu bambaşka. Çok yıkıcı bir kere. aldatıyorsan domuzsundur diye birsey yok hiçmi duymadın yada bu konu altında yazılanları okumadın herkez herkezi aldatıyor ben uzun ilişkilerin adamı değilim ama durum ne olursa olsun en olamayacak durumda bile kesinlikle arada üç yok dediğin zaman bile bu sahneyi yaşarsın bunu kızda yapar erkekte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ohh spam Şişmanım ama aldatabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bir keresinde fena kekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Adam tek mesajla 1 sayfayı doldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 "Tatar Ramazan" said: Choericoe said: Ben tek eşli bir ilişki/evlilik düşlerken,aynı görüşte bir eş aramaktaydım;şuan ki görüşüm çok eşlilik yönünde,ve buna uygun eş aramaktayım,yanlış olan nedir? Yani onlar senin evinde takılırken karşılarına geçer izlerim, kameramanlıklarını yapar hatta arada threesome bile olurum diyorsun. Aslında yabancı falan aramana gerek yok, bu şekilde evli olup karısının sayesinde gayet iyi para kazanan kişiler ülkemizde de var. Hatta halk arasında bunlara kermit said: godoş deniyor. halk arasinda agnostizm idealizme goturur diyen tkpli kizlara ne deniyorsa, senin bu yaptigina da o deniyor; mallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar