Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç aldattınız mı ?

parvus

Öne çıkan mesajlar

sevgilin varken gidip başkasıyla el ele göz göze sarmaş dolaş dudak dudağa ise bu fiziksel aldatmanın minimumudur.

sevgilin varken başkası senden hoşlandığını veya sen ondan hoşlandığını belli ederek gidip bi yerlerde buluşup dert yanıyor ve ikinizde bu durumun farkındaysanız ama adım atmaya cesaret yok ise veya ortam yok ise bu duygusal aldatmadır.

bi de soyut aldatma var, başka birini seversin, önceden veya sonradan ama arkadaşsındır ya da platoniktir, sevgilinle sevişirken öpüp koklarken keşke yanımda o olsa veya onu hayal ederek yaşarsın bir şeyleri bu da soyut aldatma.

ama bence düşünce suçu olup olmadığı tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

parvus said:

Evet paticik itiraf ediyor temalı konulara bir ek daha. Girizgahı ben yapayım, iki kez aldattım, iki farklı insanı aldattım. Gurur duymuyorum, üçüncü tekil şahıslar biliyordu sevgilim olduğunu, birinde itiraf ettim terk edildim. Diğerinde zaten sürüncemedeydi ve bitecekti. Yine de söyleme cesaretini bulamadım.

Lütfen yine saçma sapan troll mesajları gelmesin. Çevrem yavaştan how i met your mother, kavak yelleri türü herkesin herkesle kırıştırdığı dizilere mi dönüyor yoksa her yerde mi böyle onu merak ediyorum.

sonuçlarda güzel ama suna inanıyorum bu aldatmadım diyenler boynuzu yiyince aldatmadım aldatmamda demenin ne oldugunu görecekler bende ne aldattır ne aldatılırım diye düşünyordum iki kere aldattım bir kerede aldatıldım kötü ama evlenince devam edecem demiyorum kii evlenene kadar vur kaç by :) bu benim felsefem olmalı saçma yani hani birde cocuk yaşta başlarlar senelerce devam ederler ya cok komik geliyor abi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...