dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aldatmadim mantikli bulmuyorum. zaten en mukemmeli benim sevgilimdir, benimdir, gerikalana gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Saeros said: sevgililerinizi de aldatmayın, sonra çarpılır ters yürür ters işersiniz. işte bilgili, tecrubeli ve samimi bir dostun agzindan cikan carpici sözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 NoTwisT said: napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. (tu) (td) cinsel olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 valla sevişirse agzina tekme atıcaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kesiceksin bi daha sevişebliyo mu bak asdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dartanian said: Peki popomuzdan yemek sokarsak ağzımızdan kakamızı yapar mıyız? OLUR MU LAN ÖYLE ŞEY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 dory said: aldatmadim mantikli bulmuyorum. zaten en mukemmeli benim sevgilimdir, benimdir, gerikalana gerek yoktur. en birinci sensin dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abvblizzard said: Dartanian said: Peki popomuzdan yemek sokarsak ağzımızdan kakamızı yapar mıyız? OLUR MU LAN ÖYLE ŞEY. olur, test edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oooo 50% lik kısımdaymışım ben de. aldatmadım, aldatmayacağım. çok alçakça bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ikinci bir konu açacağım, aldatmayanlara dair, adamların sevgilisi olmadı belki, fırsat olmadı ya da : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez. Hayır. Bence çok fazla kendini rahatlatma var şu mentalitede, yanlışsın Naz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aldatmanın tanımını yapalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 gucci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 sevgilin varken gidip başkasıyla el ele göz göze sarmaş dolaş dudak dudağa ise bu fiziksel aldatmanın minimumudur. sevgilin varken başkası senden hoşlandığını veya sen ondan hoşlandığını belli ederek gidip bi yerlerde buluşup dert yanıyor ve ikinizde bu durumun farkındaysanız ama adım atmaya cesaret yok ise veya ortam yok ise bu duygusal aldatmadır. bi de soyut aldatma var, başka birini seversin, önceden veya sonradan ama arkadaşsındır ya da platoniktir, sevgilinle sevişirken öpüp koklarken keşke yanımda o olsa veya onu hayal ederek yaşarsın bir şeyleri bu da soyut aldatma. ama bence düşünce suçu olup olmadığı tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 1 kereden bir şey olmuyor^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 kitana said: gucci+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ohoo bunun sonu 'cheating while jerking off' ile biter arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aldattim cok kez. bebeligin getirdi hevesler bunlar genelde. geciyor zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 zingairin said: 1 kereden bir şey olmuyor^___^ Ne kadar ayıp. Cık cıks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 napae said: Herkes herkesi aldatır, illa fiziksel olması gerekmez.la git, sacmalama ha dersen ki aldatan insan bi sekilde bunu justify edip kafasini rahatlatacak bi bahane, yol vs bulur, ona katilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o, ben aldatmamayi beceremedimin kendini kandirmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi şimdi bi leia han soloyu aldatır mı? yada marshall lily'yi ? hayır tabii ki işte bende öyle aldatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 paticik hank moody kadrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oha300 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 parvus said: Evet paticik itiraf ediyor temalı konulara bir ek daha. Girizgahı ben yapayım, iki kez aldattım, iki farklı insanı aldattım. Gurur duymuyorum, üçüncü tekil şahıslar biliyordu sevgilim olduğunu, birinde itiraf ettim terk edildim. Diğerinde zaten sürüncemedeydi ve bitecekti. Yine de söyleme cesaretini bulamadım. Lütfen yine saçma sapan troll mesajları gelmesin. Çevrem yavaştan how i met your mother, kavak yelleri türü herkesin herkesle kırıştırdığı dizilere mi dönüyor yoksa her yerde mi böyle onu merak ediyorum. sonuçlarda güzel ama suna inanıyorum bu aldatmadım diyenler boynuzu yiyince aldatmadım aldatmamda demenin ne oldugunu görecekler bende ne aldattır ne aldatılırım diye düşünyordum iki kere aldattım bir kerede aldatıldım kötü ama evlenince devam edecem demiyorum kii evlenene kadar vur kaç by :) bu benim felsefem olmalı saçma yani hani birde cocuk yaşta başlarlar senelerce devam ederler ya cok komik geliyor abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar