matama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ryanair 1euroya a bilet satiyor ama her iki ucusundan birinde dusuyor, easyjet daha hic gidicegi yere varamadi:) sacmalamayin ne alaka ucuz bilet alirsan ucak dusermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Canni, ciu daysan mete boyacıyı bi tokatlarsan ordayken pls :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Böyle kampanyalar güzelde, Yurtdışı vs olunca kesinlikle THY derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kermit said: dasaaa said: nileppezdel said: Havacılıkta ucuz fiyat felakete kapı açmaktır ya. O uçakların düzenli bakımlarının yapılması gerekiyor. Uçak uçurmak baya pahalı bir iş. Ucuza bilet satınca o bakımlar, kontroller çok da iyi yapılmıyordur diye düşünüyorum. Onur Air'ın uçağının düşmesinden de hatırlayabiliriz bunu. Bence hata ediyorlar halkı uçuruyoruz diyip sürümden kazanma yoluna giderken şirin gözüküyolar ama bi yandan insaların hayatını riske atıyolar. Tabii muhtemeln bunu yapmıyo da olabilirler ama tüm bakımları kontrolleri vs. zamanında ve bütünüyle gerçekleştirseler böyle komik rakamlara bilet satamamaları lazım bence.. saçmalık.. keza 1.hiçbir şirket uçağının düşmesini istemez. hem pahalıdır hem de prestij kaybıdır 2.bu fiyatlarla adamlar ucuza uçmuş olmuyorlar, fiyatlarını kâr edecekleri ama ilgi çekecekleri seviyelere indirmek için bu yaklaşımlara başvuruyorlar. 3.doğru olsa ryanair, easyjet ve germanwings acaaaaaaaaip kayıplarla uçuyor olurdu.. herhalde paso uçakları düşerdi.. ama bakıyoruz ki yok öle bişi. kısaca saçma bi yaklaşım olmuş. kampanyalı uçuşlara devam.(tu) keşke daha fazla ucuz uçuş şirketi tr pazarına girse ayrıca ekleyim dasaaa sana bana göre zarar ettikleriyok. adamların sanki 1 tane uçağı yok onuda 29.99 a biletini satışa çıkarsınlar. bi uçakta 29.99 luk biletli yolcu varsa diğerindede 199 luk 299 luk yolcular var sonuçta. bi yerden kısarken bi yerden geçiriyo bana göre. bide yazmak istediklerimi yazmışsın beni kurtardın bu dertten saol. her eve lazımsın evet. zaten dikkat ederseniz, belirli bi tarihe baktiginiz zaman ucuz bilet orani 8-9dur. daha fazla degildir. condorda mesela yazar altta hep kac bilet kaldigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bana da bu gelmişti? Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen her iki kişiden biriyle tanıştık.* Şimdi de herkesle tanışma zamanı: 20-21-22 Kasım 2009 tarihlerinde flypgs.com'dan biletinizi hemen alın, 2010 Mart sonuna kadar tek yön yurtiçi uçuşlarınızı 9,99 TL'den yapın. Tam 100.000 koltuk 9,99 TL' ye sizi bekliyor! Detaylı bilgi flypgs.com'da. *Ocak 2009-Temmuz 2009 tarihleri arasında, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan seyahat eden tüm misafirlerin yarısından fazlası Pegasus'u tercih etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar