Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Raki said: Flassh said: seni bulmak için ip e gerek yokki ana baba adı hariç herşeyini yazdın hll olsun agatör İnceden bir hakaret sezdim yanlız. Sanane olm. Kendi özel yaşamım. Ne karışıyon bana. hahah çok komiksiniz ha sonra da güçlü karanlık kim diyosun van rakısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 msnden hala anlamadılar diyor sdfgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 BEN DEDIMDI! EN ÖNCE BEN DEDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Flassh said: msnden hala anlamadılar diyor sdfgsfd NE RAKI GÜÇLÜ KARANLIKMIYMIŞ?? Hemde senin hon nickini çalmış sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 synorin said: Raki said: Flassh said: seni bulmak için ip e gerek yokki ana baba adı hariç herşeyini yazdın hll olsun agatör İnceden bir hakaret sezdim yanlız. Sanane olm. Kendi özel yaşamım. Ne karışıyon bana. forumda yazınca özel olmaz O karışıyo, ben özel diyosam özeldir. Sana ne oluyo troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Wisconsin, Milwaukee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Oo steve emmi de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 lan 1 dk yeni farkına vardım vay kuzen dedik bağrımıza bastık nickimi çalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 intranet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Raki said: synorin said: Raki said: Flassh said: seni bulmak için ip e gerek yokki ana baba adı hariç herşeyini yazdın hll olsun agatör İnceden bir hakaret sezdim yanlız. Sanane olm. Kendi özel yaşamım. Ne karışıyon bana. forumda yazınca özel olmaz O karışıyo, ben özel diyosam özeldir. Sana ne oluyo troll. dur bekle van rakısı sana nasıl troll olunur tutorialı hazırlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: Raki said: Flassh said: seni bulmak için ip e gerek yokki ana baba adı hariç herşeyini yazdın hll olsun agatör İnceden bir hakaret sezdim yanlız. Sanane olm. Kendi özel yaşamım. Ne karışıyon bana. hahah çok komiksiniz ha sonra da güçlü karanlık kim diyosun van rakısı. Hşş. Hakaret etmeyin lan. Van Rakısıymış. Ne dicem ben Güçlü Karanlık mıydım dicektim. Hangi fake ben şuyum der, inkâr eder. Dürüst biri olmasam söylemezdim. Noob troll olduğumu da kabulleniyorum, fake olduğumu da. Başka yerde bulamazsınız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Flassh said: msnden hala anlamadılar diyor sdfgsfd Anlamadılar demedim lan, saptırma. Anlamışlardı ama teyit etmemişlerdi. Ne trollsünüz ha, işiniz gücünüz sapıtmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ama senin fakelerin sen olduğu hep anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yapmacık davranmak bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 van rakısının neresi hakaret ya ahahahah van patisiyle-rakının birleşimi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Troll işte lan. Van Rakısı ne sdf. Güzel isim olur ama ha. %65 alkol, Van Rakısı ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 güçlükaranlık sen ilk geldiğinde çok beyefendi seviyeli bi saftiriktin , noldu sana adamım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu arada yazık banlamayın affetmek büyüklüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "peder zickler" said: güçlükaranlık sen ilk geldiğinde çok beyefendi seviyeli bi saftiriktin , noldu sana adamım :( Hala saftiriğim de, troll olmak bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PoW3RfUl_D4rKneSS_Tr diye yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sinirden elim ayagim titriyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 önce insan olacaksınız!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 İNSAN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Arma said: PoW3RfUl_D4rKneSS_Tr diye yenisini al. hey it's cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar