Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Selamlar 2 senedir oynamadığım wow accountuna, zaman bolluğu nedeniyle tekrardan döneyim dedim. Fakat banlısın diyor, neden olduğu da yok. e-mailim hacklenmiş ya da 2 senedir girmiyordum kapatılmış bilgim yok. Ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 https://eu.blizzard.com/support/ buraya gir orda bi webform olucak onu doldur bir kac gün içinde açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Adamları aradım demin, 3rd party bilmemnesinden banlanmışım. Yuh, yani. Açamayız diyorlar, webform gönderin diyorlarda olmaz gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olur olur. benim accountlardan biri gold transferden banlanmisti.Cinli hacklemis boş karakter vardi zaten üstünden gold dagitmiş mail attim arastirdilar buldular 20 gün filen sürmüştü ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar