Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Train Your Thoughts ! [DT Konser topigi budur baska acmayin kitlerim! /volf]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan... lan...

dur simdiden heycanlanmayayim her ne kadar official fan-club'in forumlarindan olsa da, haber official dt sitesinde yayinlanmadan inanmayacam[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
öncekine gitmemiştim
buna giderim
14 şubat sevgililer günü... peh! neyimize bizim?[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bu bard tam cem uzan olcak yannız
Mesaj tarihi:
Biletler ne zaman satisa cikiyor? :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
abi fan club üyelerinden nefret ediyorum :-p
biz 10 da girdik sıraya onlar konser başlamadan 10 dk önce. biz yine arkaya gittik onlar en öne :-p (oha kafiye)

tabii, bu yine benim konser başlamadan 10 saat önce kapıda dikili bekleyeceğim gerçeğini değiştirmeyecek, ama yinede söyleyeyim dedim
bu sefer geçen seferki yerde olmasın; sigara dumanından ölecektim be!
ama yanlış duymadıysam konser günü biletler hala bitmemişti. a.k.a. yine küçük yerde yapacaklar --> sigara dumanından öleceğiz. nese, şarkı dinlemeye gidiyorum oraya nefes almaya değil. olmadı arkaya bağlarım oksijen tüpünü öyle gelirim.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil!
Mesaj tarihi:
Onu sakasina soyledim zaten de,
kendi sitelerinde 12 subata kadar yazmislar
demekki hala sansimiz baya yüksek
bence gelirler[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Puhaha 15 şubat doumgunum , arkadaşlara doumgunu hedıyesı olarak dt ye goturmelerını onerecem LoL süper oldu
Beleş Konser + Dt rules

*mutlu olur* :D[hline]I'm your truth telling lies
I'm your reason alibies
I'm inside open your eyes
I'm you sad but true
Mesaj tarihi:
Acaba ben de mi dogum günümü 14 Subat yapsam? :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
DOggy sen harbi buyuk adamsin, tum leylekler senin olsun beah! Adam beni dusunup sinir olmasin diyo (cunku biliyo olursa kafasinin etini yiicem)
Neyse, gelsinler, sevgililer gunuymus bize islemiyo ne de olsa :)
Gene Bostanci da olsun, hatta Saracoglunu kapatsinlar bu sefer, Change of Seasons ceksinler, Simpsons ile gobek atalim hey hey[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Mesaj tarihi:
Off of, bu konuyu ve dt-home.com'daki konuyu 3 kere bastan asagi okudum. heyecanlanmaya basladim bilee...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Gecen geldiklerindeki line-up neydi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
LAN! geliomu oleeey. geçen sefer yanlışlıkla ankaraya gittim bi daha kaçırmam[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
gelmesi kesinleştiğinde izmirden gitmek isteyenler benle irtibata geçsinler
#96775822[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
  • Yeni Oluştur...