RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ya abi birak kirk yilin başi atv trt fox filan bi maç veriyor reklamdan izlenmiyor, spiker spiker değil, yayın kalitesi düşük, kamera sayısı az. bi starda izlediğin şampiyonlar ligine bak bi lig tv ye bak bide bunlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 starda o spikerlere dayanıp izleyen adam sayısı paticikde sayılı adamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 görüntü güzel en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bi tek ben mi hayır dedim ya şu ankete? parası olan izlesin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 zaten futbol vs amacı romada gladyöter savaşlarıyla aynı amaca hizmet ediyor türkiyede halkı oyalamak fazla kurcalamasınlar sefil hayatlarına bi eğlence gelsin diye onuda bedava yaparsak iyice aptallaşırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şaka gibi %2 hayır demiş. Millet parasının çar çur edilmesine amma meraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bende hayır dedim. trt bulaşmasın bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar