Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Valla izlemedigim anime kalmadı nerdeysede bu seriyi atlamısım gecen arkadas guzeldir felan diyince bir cekip izliyim dedim. Ama nerden baslıcagımı bilemedim Macross F var frontier 7 zero var plus var kısaca varda var ilk bolum yada sezon hangisidir ordan baslıyım istiyorum bir sıralama yaparsanız sevinirim izleyenlerden
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 macross zero sdf macross macross plus macross dyrl macross 7 macross frontier aradaki diğer herşeyi atla. flashback olsun macross 2 olsun. Hatta dyrl bile şart değil ama çok güzel compilation
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 peki sunuda sorim konular farklımı zero ile mesela anidbde konularına baktım frontierin degişik yonlerden felanmı el alıyorlar yoksa
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Zero ana hikayenin başlangıcı. Birçok şeyi anlamak için şart SDF Macross ana hikaye Macross Plus kısa ara hikaye Macross Do You Remember Love compilation movie Macross 7 yıllar sonra 7. koloni. İkinci ana hikaye Macross Frontier 7 den yıllar sonra başka bir kolonide 3. ana hikaye
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 saolasın kaede cekeyim su ana hikayemizi o zaman ^^ gerci bir macross f odul almıs neyse baslıyım cekmeye
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 macross 7'yi izleyip frontierdan vazgecme ama.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Şunlar aklında bulunsun Zero - Ciddi OVA. CGI pr0n. Konu falan çok absürd gelicek. Serinin genel havası bu değil SDF Macross - Ciddi dizi. Çizimler ve animasyon biraz eski malum. Konu ve kurgu on numara Macross Plus - Ciddi OVA. Zamanına göre muhteşem çizimler ve animasyon. Konu klasik, sunum güzel Macross Do You Remember Love - Ciddi movie. Çizimler gene eski olsada animasyon inanılmazdır. Konuda birkaç değişiklik var, kurgu ve sunum inanılmaz Macross 7 - Geyik dizi. Serinin geriye kalanındaki havadan eser yok. Ciddiye almadan laylom izlemen lazım yoksa çok çabuk bayarsın. En iyi müzikler 7 de Macross Frontier - Geyik/Ciddi karışık dizi. Şu ana kadar olan bütün macrossların karışımı gibi. Çizimler patlıyabiliyor ama CGI aksiyon ve müzikler dehşet. 1,2,7,14,25 ayakta izlenicek bölümler
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Macross 7 ve Frontier'i sevmedim ama diğerleri iyidir. Macross'un zirvesinin Plus olduğunu düşünüyorum, OVA1'deki sahneler keşke Movie'de de olsaydı
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Zero izledim cok iyidi baya begendim sdf macrossun torrentleri pek bulamadım eski oldugundan olabilir frontieri cekiyorum en kolay onu buldum
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Çok mantıklı olmayabilir o. Frontierı güzel yapan şeylerden biride önceki animelerine olan düzinelerce göndermeleri
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 arıyım o zaman su onceki serileri bir iyice gerci sdf zor plusı buldumda acıkcası biraz su cezbettide :D
Öne çıkan mesajlar