Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross serisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla izlemedigim anime kalmadı nerdeysede bu seriyi atlamısım gecen arkadas guzeldir felan diyince bir cekip izliyim dedim.
Ama nerden baslıcagımı bilemedim Macross F var frontier 7 zero var plus var kısaca varda var ilk bolum yada sezon hangisidir ordan baslıyım istiyorum bir sıralama yaparsanız sevinirim izleyenlerden
Mesaj tarihi:
macross zero
sdf macross
macross plus
macross dyrl
macross 7
macross frontier

aradaki diğer herşeyi atla. flashback olsun macross 2 olsun. Hatta dyrl bile şart değil ama çok güzel compilation
Mesaj tarihi:
Zero ana hikayenin başlangıcı. Birçok şeyi anlamak için şart
SDF Macross ana hikaye
Macross Plus kısa ara hikaye
Macross Do You Remember Love compilation movie
Macross 7 yıllar sonra 7. koloni. İkinci ana hikaye
Macross Frontier 7 den yıllar sonra başka bir kolonide 3. ana hikaye
Mesaj tarihi:
Şunlar aklında bulunsun

Zero - Ciddi OVA. CGI pr0n. Konu falan çok absürd gelicek. Serinin genel havası bu değil

SDF Macross - Ciddi dizi. Çizimler ve animasyon biraz eski malum. Konu ve kurgu on numara

Macross Plus - Ciddi OVA. Zamanına göre muhteşem çizimler ve animasyon. Konu klasik, sunum güzel

Macross Do You Remember Love - Ciddi movie. Çizimler gene eski olsada animasyon inanılmazdır. Konuda birkaç değişiklik var, kurgu ve sunum inanılmaz

Macross 7 - Geyik dizi. Serinin geriye kalanındaki havadan eser yok. Ciddiye almadan laylom izlemen lazım yoksa çok çabuk bayarsın. En iyi müzikler 7 de

Macross Frontier - Geyik/Ciddi karışık dizi. Şu ana kadar olan bütün macrossların karışımı gibi. Çizimler patlıyabiliyor ama CGI aksiyon ve müzikler dehşet. 1,2,7,14,25 ayakta izlenicek bölümler
  • Yeni Oluştur...