Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macross serisi

Overlord

Öne çıkan mesajlar

Valla izlemedigim anime kalmadı nerdeysede bu seriyi atlamısım gecen arkadas guzeldir felan diyince bir cekip izliyim dedim.
Ama nerden baslıcagımı bilemedim Macross F var frontier 7 zero var plus var kısaca varda var ilk bolum yada sezon hangisidir ordan baslıyım istiyorum bir sıralama yaparsanız sevinirim izleyenlerden
Sosyal ağlarda paylaş

Zero ana hikayenin başlangıcı. Birçok şeyi anlamak için şart
SDF Macross ana hikaye
Macross Plus kısa ara hikaye
Macross Do You Remember Love compilation movie
Macross 7 yıllar sonra 7. koloni. İkinci ana hikaye
Macross Frontier 7 den yıllar sonra başka bir kolonide 3. ana hikaye
Sosyal ağlarda paylaş

Şunlar aklında bulunsun

Zero - Ciddi OVA. CGI pr0n. Konu falan çok absürd gelicek. Serinin genel havası bu değil

SDF Macross - Ciddi dizi. Çizimler ve animasyon biraz eski malum. Konu ve kurgu on numara

Macross Plus - Ciddi OVA. Zamanına göre muhteşem çizimler ve animasyon. Konu klasik, sunum güzel

Macross Do You Remember Love - Ciddi movie. Çizimler gene eski olsada animasyon inanılmazdır. Konuda birkaç değişiklik var, kurgu ve sunum inanılmaz

Macross 7 - Geyik dizi. Serinin geriye kalanındaki havadan eser yok. Ciddiye almadan laylom izlemen lazım yoksa çok çabuk bayarsın. En iyi müzikler 7 de

Macross Frontier - Geyik/Ciddi karışık dizi. Şu ana kadar olan bütün macrossların karışımı gibi. Çizimler patlıyabiliyor ama CGI aksiyon ve müzikler dehşet. 1,2,7,14,25 ayakta izlenicek bölümler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...