Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Valla izlemedigim anime kalmadı nerdeysede bu seriyi atlamısım gecen arkadas guzeldir felan diyince bir cekip izliyim dedim. Ama nerden baslıcagımı bilemedim Macross F var frontier 7 zero var plus var kısaca varda var ilk bolum yada sezon hangisidir ordan baslıyım istiyorum bir sıralama yaparsanız sevinirim izleyenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 macross zero sdf macross macross plus macross dyrl macross 7 macross frontier aradaki diğer herşeyi atla. flashback olsun macross 2 olsun. Hatta dyrl bile şart değil ama çok güzel compilation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 peki sunuda sorim konular farklımı zero ile mesela anidbde konularına baktım frontierin degişik yonlerden felanmı el alıyorlar yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Zero ana hikayenin başlangıcı. Birçok şeyi anlamak için şart SDF Macross ana hikaye Macross Plus kısa ara hikaye Macross Do You Remember Love compilation movie Macross 7 yıllar sonra 7. koloni. İkinci ana hikaye Macross Frontier 7 den yıllar sonra başka bir kolonide 3. ana hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 saolasın kaede cekeyim su ana hikayemizi o zaman ^^ gerci bir macross f odul almıs neyse baslıyım cekmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 macross 7'yi izleyip frontierdan vazgecme ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Şunlar aklında bulunsun Zero - Ciddi OVA. CGI pr0n. Konu falan çok absürd gelicek. Serinin genel havası bu değil SDF Macross - Ciddi dizi. Çizimler ve animasyon biraz eski malum. Konu ve kurgu on numara Macross Plus - Ciddi OVA. Zamanına göre muhteşem çizimler ve animasyon. Konu klasik, sunum güzel Macross Do You Remember Love - Ciddi movie. Çizimler gene eski olsada animasyon inanılmazdır. Konuda birkaç değişiklik var, kurgu ve sunum inanılmaz Macross 7 - Geyik dizi. Serinin geriye kalanındaki havadan eser yok. Ciddiye almadan laylom izlemen lazım yoksa çok çabuk bayarsın. En iyi müzikler 7 de Macross Frontier - Geyik/Ciddi karışık dizi. Şu ana kadar olan bütün macrossların karışımı gibi. Çizimler patlıyabiliyor ama CGI aksiyon ve müzikler dehşet. 1,2,7,14,25 ayakta izlenicek bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Macross 7 ve Frontier'i sevmedim ama diğerleri iyidir. Macross'un zirvesinin Plus olduğunu düşünüyorum, OVA1'deki sahneler keşke Movie'de de olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Zero izledim cok iyidi baya begendim sdf macrossun torrentleri pek bulamadım eski oldugundan olabilir frontieri cekiyorum en kolay onu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Çok mantıklı olmayabilir o. Frontierı güzel yapan şeylerden biride önceki animelerine olan düzinelerce göndermeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 arıyım o zaman su onceki serileri bir iyice gerci sdf zor plusı buldumda acıkcası biraz su cezbettide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar