Xoo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Merhabalar, bayram tatilinden sonra pinscher alacağım.Normalde french bulldog alacaktım fakat benim için daha kolay olacağını düşündüğüm için pinscher alacağım.Uzun lafın kısası, pinscher'ın bana istediğim hazı verememesinden korkuyorum.Bu sebeple pinscher sahibi varsa, buraya eğitim, oynama vs. köpeğin özelliklerini yazabilirse çok sevinirim.kız mı erkek mi önerirler vs. çok teşekkürler kafamdaki kararsızlığı gidermiş olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bugün okumuştum tam olarak aklımda değil fakat, tüyleriyle ilgili olumsuz bir yazı vardı. Kafam güzeldi o sırada hiç hatırlamıyorum nerde okudum ne okudum :) Bir araştır derim, tüyleriyle ilgili sorun neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 minyatür pinscher mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 evet minyatür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar