Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu tür siteler bilenler yazabilir mi? ben bikaç tane buldum ama işe yarar görünmüyolar pek.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 P2P'den de bulabilirsin. Eye Candy ve Xenofex'i tavsiye ederim.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben de açmak istiodum böle bi thread biri bana direk kendi brush arşivini yollasa hehe[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bana soran yok heralde ama, plugin kullanmayın, brushlarınızı da kendiniz oluşturun derim sorsanız. öyle yani.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 he valla..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 olmaz ben hazırcıyım, başka zaman belki :)[signature][hline]Silthanas, 16 Ocak 2002 19:34 tarihinde demiş ki: her ne kadar aşık olamasamda,bir kızın üstünde kesinlikle deneyeceğim,bir değil tabi onbeş yirmi falan Nefr, 07 Temmuz 2004 18:01 tarihinde demiş ki: i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 hatta brush kullanmayın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sadece brush istemioz ki hepten istiyoz :-) plug in, effect, blending option... ne varsa işte standart PS yetemen bana (sanki çok iiyim de :-P) ayrıca horas brush yapma tutorial'ı gibi bişeyler de olabilir...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Oky, 08 Temmuz 2004 00:36 tarihinde demiş ki: hatta brush kullanmayın. brush olmadan nasıl güzel şeyler yapılır ? yani photo editing falan değil sıfırdan,sadece ps ile.. onu bi şey etsen Oky de ben öğrensem.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oluyo abi biraz mantıkla :) ama herşey olmaz örnek istiosan planet tutorial'a bak :-P[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 arcane, gayet oluyor tabii ki. Gösterilecek bir şey değil, olay neyi nasıl yapabileceğini bilmekden geçer. Ne yapmak istediğine, nasıl bişey yapmak istediğine göre değişir. Ben genelde vektörel destekli çalışıyorum onun için benim için sorun olmuyor. Sonuç olarak senin internetten indirdiğin brushları senin gibi binlerce insan da indiriyor. Ve bu yüzden yaptığın çalışmanın benzerine rastlaman hiç de zor olmuyor. Ben brush'a tamamen karşı değilim ama brush kendi yapımın değilse hiç hoş olmuyor. Ayrıca devamlı brush kullanımı biraz kendini tekrar etmekden ileriye gidemiyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 eh. yani brushın ne için kullanılıcaana bakar. çizim yapıcaksan brush kullanmak iyi olur zaten. kullanıma göre değişir bunnar. yani demem o ki yüz tane suluboya kullanan adam olsa aynı fırça ve boya ve kağıtlarla, hepsi birbirinden farklı olur. olur yani. yeter ki resmin tek marifeti malzeme olmasın. anlatabiliyosam ne mutlu bana.[signature][hline]fabrikasyonize olmak belirli sure formatlarina uymak gibi bircok seyin topluca olmasi tarafindan ortaya koyulan bir standardizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Gel bise ben öretirim yawyum sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar