grumwel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ben dün sabah format atmıstım... ama d' den kalan viruslerle bılgısayarda hıc bırsey yapılmıyor (ekran kartı dahi yuklenmıyor) Acaba sımdı format atsam birşey olurmu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 virüsün adını soyadını öğrenebildiysen google dan arat, o virüse özel temizleme kitleri olabiliyor. Onlar yardımcı olabilir belki. Uğraşamam diyorsan D 'yi de formatlaman lazım. Değilse her yeni işletim sistemi yüklediğinde, tekrar bulaşacaktır ve yeniden aynı sorunlarla karşılaşmana neden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 virusu bilmiyorum ... format atmadan once wardı D de kalmıs şimdi C yede bulastı bılgısayarın her yerınde vırus war ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o zaman: said: D 'yi de formatlaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ama C ye system 32 dosyasınada bulastı ıste ... 2 sınıde formatlıcam ama daha dun sabah format attım acaba bırsey olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 1.5 sene önceydi sanırım, 1 günde 6 kez format atmıştım aynı makinaya :D bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. biraz daha beklersen yeni uyananlar da birkaç fikir verebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 :) saol yardmlarn ıcın su an bu yazıyı yazmak ıcın cok gayret gosterdım spybot durmadan vırus hatası werıyor :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 At at birşey olmaz.Zaten ghostu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 saolun yorumlarınız ıcın size guvenıp atıyorm :) attktan sonra yıne brdaym :) su an paticikte yukarı assaı ınerken bıle sıkıntı yasıyorum dusunun halımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ghost varsa yarım saat sürmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar