senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 gitar hangi ayak üstüne konur? bunun doğrusu sağ ayak üstüne koyup çalmakmıdır? petrucci'nin bi kaç egzersizine çalışıyordum bazı bölümleri imkanı yok sağ ayağımın üstünde yapamıyorum atıyorum -9--15- -12--11- -11--12- -15--9- -0--0- -0--0- misal bunu gitar sağ ayağımdayken hayatta yapamıyorum sol kolum resmen vucuduma takılıyor... ama sol ayaktayken gitar yapıyorum. işin enteresan tarafı misal ilk perdelerle oynarken de gitar sol ayağımda ise acaip belim ağrıyor özellikle sağ tarafı :) yok mudur acep bu işin bi orta yolu fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 nasil rahat ediyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 öyle aslında ama daha sol ayağına dayayıp çalan adam görmedim, şimdi youtubeye fln da baktım manyak gibi herkes sağ ayak üstüne koymuş öyle çalıyor... dedim sonra heralde doğrusu budur yani, ama yok parmaklar açılmıyor hiçbi şekilde, küccük serçe parmağım var zaten gitmiyor o üst tellere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cunku sag elini kullananlar icin sagina koyup calmak daha rahat, soluna koyunca garip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 valla hep sağ bacağımın üstünde olur gitar da nasıl rahat ediosan genellikle klasik gitar çalanlar hep sol bacağının üstüne alır gitarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sol bacak üstüne koyup sapını yukarı kaldırırsan klavye hakimiyetin artar. Klasik gitarı da nerdeyse dik tutan insanlar var sdf. Elektro gitar zaten bacak üstünde çalınan bişey değil nası rahat ediyosan öyle takıl. Petrucci zaten insan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi petrucciyi örnek alma kendine. adam god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ahuauhauhuah müthiş olmuş resim hakketen de öyle adam ışık hızında sweep picking yapio, sonra çok kolay diyo şefersiz. 3metre parmağı var zaten adamın bilek oynatmıyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Abartmayın yahu. Allen Holdsworth sanki adam. Sol bacağını sağ bacağının üstüne atarak da çalabilirsin rahat edersen. Ama daha önce de dendiği gibi sağ bacak üstünde çalmak pek rahat değil. Ayakta çalmak veya sol bacak üstünde çalmak daha rahat. Sap ile yer arasında belli bir açı olduğu zaman fretboard hakimiyeti artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abi adamın tavırları öyle. bu resim anlatıyo her şeyi. gitar dersleri filan çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 komik değil aslında o soloları çalabilmek için o egzersizleri yapabiliyo olman lazım. ama rock discipline ileri düzey bir metod gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar