Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bai Bai Albion

Mina

Öne çıkan mesajlar

Albiondan sıkıldıgım icin ve su aralar yapıcak bir sey olmadıgı icin Alb charlarımı silip mide gectim... Su zaman kadar muhabbet ettigim butun arkidislere cok tesekkurler ... Umarım yine beraber olur ve egleniriz...Kendinize ii bakın yakında emainde gorusuruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya allah korusun Us serverlarına gecmek aklımdna bile gecmedi..:P yanlıs anlama ama US serverlarındaki playerlara biraz acıyorum bu patchlerle deneme tahtasına donuyorlar..:)[signature][hline]50 pally sizlere omur
50 infil nasıl bilirdiniz cemaat
50 minstrel gecmis olsun
33 Spirit Mastaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok o yalan oluyo silp gecicen daha once cok denedik mid pryd oynamayı millet main chrını bırakıp gelmedi[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Durlag, 10 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
Ya yok o yalan oluyo silp gecicen daha once cok denedik mid pryd oynamayı millet main chrını bırakıp gelmedi
biz 'millet' degiliz, gordun mu daha once bizim "hadi mid/pryd da oynayalim" dedigimiz bi mesaji su ana kadar, sonrada gelmedigimizi?
(biz=ben,serialkilla ben nerdeysem o da orda olur :p)
Sosyal ağlarda paylaş

Kardesim geliyorum 1 ay sonra birazda o acıdan bakalım oyuna mid powaaaaa bu saat itibariyle[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Şu son expen. alıcak parayı çıkarırsma bende gelirim yanınıza :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...