Chewy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hacı naptın kanka okulda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 köşe kapmaca oynadım napcam :D bide trip yapıyorum kendi kendime sanki kız haksızmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ÖM attım cevap olarak sana burda yazsam banlarlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Abicim kendini kandırma. Kız senden etkilenmemiş işte boşver bırak gitsin. Eğer beğenmiş olsaydı seni kaç gün geçtiği farketmez, her türlü gelirdi dışarı hem de koşa koşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bugun birkez daha konuştum kızdan kopmamak için meriçliğe bile razıyom, o şekilde yaklaştım falanda ancak söz aldım kızın ağzından unutamıuyorum diyo ya, ne yapım abi bende seni unutamıyom desem iyice uzaklaşacak. olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ben de söyleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bugun demişimde az önce konuştum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 naapcaksin kardes. bazen olmuyo iste. aliscaksin zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 0ne said: ya hikaye uzun aslında da şu an müsait değilim anlatamam. ama söz bi ara anlatıcam. kk kib bye. laa bi kaybol 7thBreath said: sen bu kızla nah çıkarsın. bu topici gördüğümden beri hep yazmak istedim. HAHAHAHA vaniLLe said: herkes 0ne kadar sansli bir kazanova degil.. cep telefonundan bile kiz tavliyor adam. kisfmet, nabalim.. heee en son yuzbaşını tavlamış askerde asdhashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar