radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 radagast62 said: 5 dil bilen kız kaçıncı kısımda youtube da? aratmayın şimdi yapın bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Red said: valla bu adama laf edemiyorum.cunku dinliyoruz dinliyorsunuz dinliyorlar:) ilk defa duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 her iki kişiden biri ismail yk dinliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ismail yenikiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 senko said: kerim said: gayet de türkiyenin en kaliteli müziğini yapıyor Halka istedigini veriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 tinkibinki said: "Van Patisi" said: Benim arkadaş vardır, o da bunun gibi kendini beğenmişti ordan biliyorum ehehe Abi o da evets diyordu. s'yi vurguluyordu bi de. Arkadaş Arslan burcu. Kızlar bi daha yap bakiym, bi daha dedikleri zaman, evetssss diyordu. Aşırı kendini beğenmişti ya adam. Grup kurcaktık elemanlarla. Adam Metallica'yı dünyadaki en iyi grup olarak görüyordu. One'a dünyanın en zor 7. solosu diyordu ya düşün(o zamanlar bilmezdim(şimdi de bilmiyorum gerçi sdaf) kanardım, ama kime sorduysam yok öyle bişey dediler(benim kuzen dedi en azından, ama adam o kadar çok sallıyordu ki, adam Metallica konusunda herşeyi biliyor triplerine giriyordum ben artık, Metallica konusunda kimse benimle sidik yarışına giremez göt ederim adamı diyordum, arkadaşa da dedim hatta bu tarz, elemanlardan haberi vardı falan. Adam öyle çok biliyorum havasına yatardı ki, görmeniz lâzım. Aşk gibi anlatılamayacak birşey bu, yaşamanız lâzım). Bi de arat Google'da çıkar diyordu. Ha bir de anlatışı yok muydu. Bizim 8 yıllık baterist var, ona abi ben one'ın solosunu atabilir miyim diye sordum, güldü, ne diyorsun sen ya dedi, göt ister onu çalmaya dedi, dedi arkadaş. Tmm Metallica Thrash Metal'de sayılı isimlerdendir ama, tek o değil ki, daha iyi olarak görülenler de var. Adam Metallica'yı bir, kendilerini 2 görüyordu resmen. O derece sdf. PS3'ü kırcaz demiyorlar mıydı bi de, oraya hiç girmiyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sarw said: ismail yenikiro Hoşgeldin fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yaw programın ilersinde aylin aslımla uludag sozluk kapışmış iki taraf da çok yanlış düşünüyor insanlar neden böyle anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Uludağ Sözlükten link pls. zilyon tane aynı konu var. Bana Aylis Aslıma olan tartışma konusunun linki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar