Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alternatif task manager

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Yeni laptop aldım bundan 3 ay önce falan ama 2 hafta sonra task manager yok gözükmeye başladı. Başlat çubuğuna sağ tıkladığımda task manager yazısı gri ve tıklanmıyor, ctrl-alt-del yaptığımda da çıkan menüde task manager yok. Format atmak da istemiyorum bi sürü oynum, mozillanın ayarları falan var bcakup çok kasış geliyo bi de hiç anlamam.

Böyle çalışan işlemleri görüp kapatabileceğim bir task manager programı var mıdır? Her oyun takıldığında ya force shutdown yapıyorum ya da masaüstüne dönebilirsem oturum kapatıp açıyorum oyun kapansın diye =(
Sosyal ağlarda paylaş

ha unutmuşum yazmayı. Windows vista. Ya bilgisayarı tanıdık da var ama format atmaya kalkar diye götrmek istemiyorum. Mesela şey de var, bazı pencereler açıldıkları anda direk kapanıyorlar. Mesela network connections. Ya da updateleri yapıyo ama kendim yüklemem gerekenler için yükleme ekranını açamıyorum. Salak salak şeyler girdi de formata hayır :D diğer dediklerinden de anlamıyorum. Böyle kullanması basit task manager varsa çok işime yarar heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...