nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Yeni laptop aldım bundan 3 ay önce falan ama 2 hafta sonra task manager yok gözükmeye başladı. Başlat çubuğuna sağ tıkladığımda task manager yazısı gri ve tıklanmıyor, ctrl-alt-del yaptığımda da çıkan menüde task manager yok. Format atmak da istemiyorum bi sürü oynum, mozillanın ayarları falan var bcakup çok kasış geliyo bi de hiç anlamam. Böyle çalışan işlemleri görüp kapatabileceğim bir task manager programı var mıdır? Her oyun takıldığında ya force shutdown yapıyorum ya da masaüstüne dönebilirsem oturum kapatıp açıyorum oyun kapansın diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 tuneup utilities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hangi os da bu problem var? muhtemelen bi rootkit, virusun falan isidir. onu temizleyip registry edit ile taskman i geri getirmek zor olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ha unutmuşum yazmayı. Windows vista. Ya bilgisayarı tanıdık da var ama format atmaya kalkar diye götrmek istemiyorum. Mesela şey de var, bazı pencereler açıldıkları anda direk kapanıyorlar. Mesela network connections. Ya da updateleri yapıyo ama kendim yüklemem gerekenler için yükleme ekranını açamıyorum. Salak salak şeyler girdi de formata hayır :D diğer dediklerinden de anlamıyorum. Böyle kullanması basit task manager varsa çok işime yarar heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu naneyi yiyen bi malware var. once combofix calistir, hali hazirda yoksa avg , avira bisey kur dursun kenarda. sonra burdaki maddeleri uygulayarak task manager ve diger kapatilmis ogelere ulasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Yarın sağlam kafayla bi deneyeyim de kaspersky kullanıyorum defalarca full system scan yaptım bişy bulamadı. Lisanslı falan i e program, dha önce de hiç hayalkırıklığına uğratmamıştı =( bi de combofix nedir nasıl kullanılır nerden edinirim anlatan bi link var mıdır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar