Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Browserın gösterdiği videoyu bilgisayara kaydetmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Programı çalıştırdığımız anda browserda görünen videoyu, müziği gösterip bilgisayara kaydetmeye yarayan bir program görmüştüm. Sizin kullandığınız, bildiğiniz varsa bir tane söyleyebilir misiniz lütfen.
Mesaj tarihi:
firefox'un addonu var download helper diye. Converter da var ayrıca ondan linkle indirebileceğin ücretsiz. Gayet işe yarıyo ben memnunum. ekstra program olmadığından performansa falan da bi etkisi olmaz hem
Mesaj tarihi:
nileppezdel, dediğin addonu indirdim ve 2 saniyede yaptım istediğimi çok teşekkür ederim.

http://www.pown.it/3543/3779746 şurdan başladım 1-2 tane indirmeye. dune - rise of harkonneni dinliyorum şimdi ihi ihi
Mesaj tarihi:
Bir şey soracağım bir de. Videoyu direk mp3 olarak indirmek için registered converter gerekiyor diyor ama o da ücretli. Mozillanın başka bir converter kullanmasını sağlayabilir miyim, beleş bir tane?
Mesaj tarihi:
Şimdi tembellik yaşam felsefesi olunca videoyu bilgisayara indirip sesi ayırmak yerine direk mp3 şekilde indirip mp3 playera atmayı istiyorsun. Öyle =D Bu arada myspace'den dinlediklerimi görmüyor bu =/
Mesaj tarihi:
Blockludur belki myspace'te :/ youtube'dan her videoyu indirebiliyosun mesela sorun olmuyo :D

Yani daha detaylı program indirip kullanman lazım heralde ama bu addon bana fazlasıyla yetiyo :)

Bi de öm gelcek ona bak :D
  • Yeni Oluştur...