tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Programı çalıştırdığımız anda browserda görünen videoyu, müziği gösterip bilgisayara kaydetmeye yarayan bir program görmüştüm. Sizin kullandığınız, bildiğiniz varsa bir tane söyleyebilir misiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 firefox'un addonu var download helper diye. Converter da var ayrıca ondan linkle indirebileceğin ücretsiz. Gayet işe yarıyo ben memnunum. ekstra program olmadığından performansa falan da bi etkisi olmaz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nileppezdel, dediğin addonu indirdim ve 2 saniyede yaptım istediğimi çok teşekkür ederim. http://www.pown.it/3543/3779746 şurdan başladım 1-2 tane indirmeye. dune - rise of harkonneni dinliyorum şimdi ihi ihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 :D rica ederim iyi eğlenceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bir şey soracağım bir de. Videoyu direk mp3 olarak indirmek için registered converter gerekiyor diyor ama o da ücretli. Mozillanın başka bir converter kullanmasını sağlayabilir miyim, beleş bir tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Aa bilmiyorum onu. mp3 video napıcaksın abi? Avi var mpeg var ne güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şimdi tembellik yaşam felsefesi olunca videoyu bilgisayara indirip sesi ayırmak yerine direk mp3 şekilde indirip mp3 playera atmayı istiyorsun. Öyle =D Bu arada myspace'den dinlediklerimi görmüyor bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Blockludur belki myspace'te :/ youtube'dan her videoyu indirebiliyosun mesela sorun olmuyo :D Yani daha detaylı program indirip kullanman lazım heralde ama bu addon bana fazlasıyla yetiyo :) Bi de öm gelcek ona bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar