arar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 şimdi sizinle sütlü omlet -sütlü omlet omletin sütlüsü, daha hafifi ve çok daha lezzetlisidir- tarifini paylaşacağım: malzemeler: minumum 2 yumurta süt yağ yapılış: öncelikle yumurtalrımız karıştırılabilecek bir kabın içine atılır, sonra 2 yumurta başına 1 yemek kaşığı süt eklenir -2 yumurta 1 kaşık, 4 yumurta 2 kaşık- ardından yine bir yemek kaşığı yağ, karışıma eklenir ve iyice çırpılır. üstünde göz kararı yeterli miktarda dökülen yağ bulunan tavaya yumurta dökülür ve pişirilinir. sonlara doğru ister atraksyon şekilde havaya atarak, ister de spatula yada benzeri bir şekilde yavaş yavaş dürterek yumurta ters çevirilir, biraz piştikten sonra servis edilir. yenirken de isteğe bağlı olarak üstüne peynir, reçel konulabilir, lezzeti arttırır. not: ne kadar süt o kadar lezzet diye bir mantık kurmayın öyle bi şey yok, sütün ölçüsünü kaçırmayın.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 cuma gunu yazdıklarımdan sonra aksamda 4 adet uıstunde peynır erımıs tost ekmegı yedım yanı 2 tane tost diyebiliriz. gece 04.50 de otobuse bındım, verdıklerı seylerı yemedım sadece su ıctım butun yol boyunca(5,5saat) 2-3 bardak su ıctım. indim 9 lu nugget menu sabah 10.30 falan, zar zor 9 tanesını yedım diet kolanın yarısını ıctım patateslere elimi surmedım 2-3 tane yıyebıldım. sora bi gatorade ictim, bi tanede light ice tea. 1 kucuk sıse de su. sora sınemaya gırdım cıktım bi tane milkshake ictim ama mc. donalts falan dıyıl normal elde yapılmıs gıbı bısı yanı. sora 1 ananas suyu ictim daha sonra. otobuse bınmeden once 1 su ictim ve gece otobusteyken de 1 mınık bardak diet kola. eve gelince de saat 1 gibi bi light ice tea ve su.. bende bisi mi var sadece sıvı tuketmek ıstıyorum yemek yemekıstemıyorum. babam sabah omlet yapmıs onu zor yedım acıkcası(super yapar capı 1metre olsa bıtırırsınız hepsını).. öff öff ölüyorum galba[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ölüyorsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 :)[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Öne çıkan mesajlar