Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bugün aldım photoshopu ilk denemem.smi : Now Jal Wants Some Blood (: Resim çıkmazsa tam adres http://www.freewebs.com/baz/NowJalWantsSomeBlood2%20copy.jpg[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır...[Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Resim çıktı bende baktım sol alt köşedeki harflerle ne anlatmak istedin ben okuyamadım.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 [Bu mesaj Fistan tarafından 01 May 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Tersten:Now jal wants some blood yazıyor.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Evet okudum şimdi. Güzel ya ilk yaptıgın photoshop uygulaması buysa bravo yani.. kaç dakikada yaptın bunu? eğer 3dk gibi bi cevap alırsam seni yılın photoshop çaylağı seçecem.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 35 dk falan herhalde tahminen.Gerçi birşey yok ama şu soldaki kırmızılığın kanımsı birşey olacağını düşünmüştüm.Sadistliğim tuttu da :P[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Çok karanlık ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Amaç o zaten (: Konsepti öyle çalışmanın.[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 fazla karanlık.. anlaşılmıyo ne olduğu.. monitör de çok koyu diil halbuki[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 İyi de hiçbişe gözükmüyo sol altta hafif kırmızı N harfi var ortada mor harfler var belirli belirsiz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hmm 1 sn bekleyin siyah arkaplanlı bir sayfaya koyayım bir de Böyle deneyin o kadar karanlık olmadığını anlayacaksınız. [hline]Mutlu olmaya yetmez ki... [Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bende direk Simsiyah (abartmıyorum) çıkıyodu brightnessı 0 dan 100e çıkardım ekran ayarlarından gördüm... güzelmiş....[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 çok hoş olmuş ehe orda bi copyright isareti mi var ben mi yanlıs goruyorum ehehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Evet gördüm. Sürrealizmin etkisinde kalınmış, anlatılmak istenen şey başarıyla yorumlanmış.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Evet var ya off silmeyi unutmuşum ):[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar