Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoşop çalışmam.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bugün aldım photoshopu ilk denemem.smi : Now Jal Wants Some Blood (: Resim çıkmazsa tam adres http://www.freewebs.com/baz/NowJalWantsSomeBlood2%20copy.jpg[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır...

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet okudum şimdi.
Güzel ya ilk yaptıgın photoshop uygulaması buysa bravo yani..
kaç dakikada yaptın bunu?
eğer 3dk gibi bi cevap alırsam seni yılın photoshop çaylağı seçecem.[hline][i]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388
Mesaj tarihi:
35 dk falan herhalde tahminen.Gerçi birşey yok ama şu soldaki kırmızılığın kanımsı birşey olacağını düşünmüştüm.Sadistliğim tuttu da :P[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır...
Mesaj tarihi:
İyi de hiçbişe gözükmüyo sol altta hafif kırmızı N harfi var ortada mor harfler var belirli belirsiz.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
hmm 1 sn bekleyin siyah arkaplanlı bir sayfaya koyayım
bir de Böyle deneyin o kadar karanlık olmadığını anlayacaksınız.
[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 01 May 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende direk Simsiyah (abartmıyorum) çıkıyodu brightnessı 0 dan 100e çıkardım ekran ayarlarından gördüm... güzelmiş....[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet gördüm.
Sürrealizmin etkisinde kalınmış, anlatılmak istenen şey başarıyla yorumlanmış.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...