nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 satmamım nedeni smileadsl abonesi oldum ve modemi dangalak ttnet firmware i yuzunden yalnızca ttnet aboneleri kullanabiliyor (modemi kampanyadan almıstım),modem sayfasında kullanıcı adının sonuna kendiliginden @ttnet ekliyor yani alacak insan ttnet den baska servis saglayıcı kullanıyorsa modem isine yaramaz bunun dısında modem sorunsuz calısmaktadır teknik ozellikleri Pikatel Airmax,802.11g standartını sağlayan 10/100 Mbps 4-port Ethernet girişli kablosuz LAN erişim noktasıdır. Üzerinde bulunan ethernet portları ile kişisel bilgisayarlara veye yerel alan ağına kablolu iletişim, 802.11g desteği ile de 54Mbps kablosuz iletişim sağlayabilirisiniz. Pikatel Airmax ADSL2+Router, 24 Mbps veri alma ve1 Mbps veri gönderme hızlarını destekleyerek hattınızdan tam performans alabilmenizi sağlamaktadır. Modem ayarları Türkçe kolay kurulum sihirbazı, gelişmiş ayarlar ise Türkçe arayüzü ile kolaylıkla yapılabilmektedir. Uygulamalar Yüksek Hızda İnternet Erişimi Kablosuz Uygulamalar İnternet Üzerinden Ses Uygulamaları Video Uygulamaları Online Oyun ve Eğlence Uzaktan Eğitim Ev-Ofis Uygulamaları Uzak Ofis Uygulamaları Elektronik Ticaret Kurumsal LAN erişimi (VPN-Pass Through) Özellikler * 802.11b/g uyumlu, Kablosuz 54 Mbps hız, ADSL2+ özelliği ile 24 Mbps Veri alma 1 Mbps Veri göndermeye kadar erişim hızları * Dış mekanlarda 400m, iç mekanlarda 100m kablosuz iletişim, 4 port Ethernet portu ile kablolu iletişim * Türkçe arayüz ile kolay kurulum ve modem ayarları * Limitli ADSLkullanıcıları için Download sayacı * Firewall özelliği ile gelişmiş internet güvenliği * UPnP özelliği ile online oyun ve download programlarında ayar yapmadan kullanım * Türk Telekom altyapısıyla tam uyumlu tasarım * P2P programları, sunucular ve online oyunlar için hazır port yönlendirme özelliği * Tek ADSL hattı kablosuz olarak paylaştırma özelliği * 256 bit WEP şifreleme, WPA * VPN pass-through özelliği Teknik Özellikler ADSL Standartları * ANSI T1.413 ISSUE 2 * Annex A/B/C/I * ITU G.992.1 (G.DMT) * ADSL2/2+ (ITU-T G.992.3, ITU-T G.992.4, ITU-T G.992.5) Desteklenen Protokoller Encapsulation Protokolleri RFC 2516 PPPoE LLC SNAP/VCMUX RFC 2364 PPPoA LLC SNAP/VCMUX RFC 1483 Bridge/Routing LLC SNAP/VCMUX RFC 1577 Classical IP over ATM ATM Protokolü ATM AAL5 UBR&CBR ATM Forum UNI3.1/4.0 uyumlu 8 PVCs desteği I.610 OAM F4/F5 desteği Arayüz * LAN: 4-port Ethernet 10/100 Base-T & MDI/MDI-X otomatik algılamalı RJ-45 portu * WLAN: 802.11b/g 54 Mbps * WAN: RJ-11 Telefon hattı girişi Ağ Özellikleri IP Routing (Yönlendirme): RIPv1/v2 Statik Bridging (Köprüleme) 802.1D uyumlu köprüleme STP desteği DHCP Sunucu/ İstemci/ Relay NAT, DNSProxy, IGMP Proxy destekler UPnP özelliği ile online oyun ve download programlarında ayar yapmadan kullanım. Online oyunlar ve P2P için hazır port yönlendirme VPN Pass-through PPTP ve L2TP tünelleme Web Arayüzünden Yönetim SNMP v1/v2 ALG (Application Layer Gateway) MSN Messenger, Yahoo Messenger, Skype, CUSeeMe, Quake, FTP, SNMP, ICMP, SIP, H.323, L2TP vs. Desteği Güvenlik Özellikleri * Firewall * MAC Adresi filtreleme * IP Filtreleme * DMZ * PAP/CHAP authentication * 256 bit WEP şifreleme, WPA * 802.1x authentication * Şifre Koruması Kablosuz Özellikler * 802.11b/g uyumlu, 54 Mbps Kablosuz İletim * Router ve Erişim Noktası desteği * 64/128/256 bit WEP, WPA kriptolama * SSID gizleme * Çoklu SSID * Çift Anten * Dış mekanlarda 400m, İç mekanlarda 100m kablosuz iletişim * Wi-Fi cihazlarla uyumlu çalışma Fiziksel Özellikler * Boyutlar: 170mm(Uzunluk)x130mm(En)x39mm(Yükseklik) * Ağırlık: 300g * Ledler: Power, Link, PC, Data * Güç: 12V DC bunun dısında garanti kagıdını çöpe atmıstım ama yakın zamanda bir arıza olursa burdayım para iadesi yaparım fiyat 40 tl + kargoyu alıcı öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu evde access point ya da repeater mı ne diyolar.. o amçla kullanıl mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 diger bir modemin baglantı menzilini arttırmak icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 access point ile wireless bridge farklı seyler diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bazı modemleri kullanabiliyosun mesela ben airties rt-205i kullanıyorum öylede bunda sanırım o özellik yok... bişey sorucam pikatelin sitesinde firmware yükle pikatelin orjinal çıkardırğı o zaman düzelmiyomu alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pikatelin orjinal cıkardıgı bir firmware yok hepsi telekom destekli bu arada acces point ozelligi varmıs modemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 "nutella yerim" said: diger bir modemin baglantı menzilini arttırmak icin mi ? evet.. bridge mi yoksa cces point mi bu istediğim bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar