canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 altın yere düşmekle pul olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vingthor said: bir tanıdığım 'baya garip bir adam kendisi' 37 ekran televizyonu çamaşır makinasında KATIR KUTUR yıkayıp 2 gün kurumaya bırakıp sonradan çalıştırmıştı. (gris tanıyor bu adamı yeminle sallamıyorum) nasil sigiyor tv makinaya =D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sqny var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benım playstation a yoğurt dökülmüştü gg. telefonuma da aseton dökülmüştü çalışıyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benim telefon tinere düştü, hatta yazın 2 kez üst üste şanssızlık olduydu konu açmıştım. Kasası komple değilşi kendisi çalışıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Helcaraxe said: sonny ne be sunny gibi , kolpa sony AHAHA bir harfi cok mu gördün KANKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bella said: benım playstation a yoğurt dökülmüştü gg. ps başında yoğurt yemek sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 soulberry said: aynısı bana oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Helcaraxe said: sonny ne be sunny gibi , kolpa sony AHAHA Sonynin çakmas Sunny Sunnynin çakması sonny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SQNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben psikopatım geçen telefona ip bağladım önce klozete soktum yetmedi lağıma soktum arabanın arkasına bağladım 1 hafta yerlerde süründü yetmedi tükürüğü şifalı 40 hocaya tükürttüm, işedim, sıçtım, son foseptik çukuruna batırdım bozulmadı hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oh amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 halbuki herhangi bir ülkenin herhangi bir bürokratına versen anında bozarlardı.. zor bişi değil hani.. ne olsa adamların işi bu.. onlar profesyoneller! ee.. o adamların işleri buydu değil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dertli gördüm seni dasaa sdafk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dolaşma buralarda dunkelzahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahaha nası bi uyarı cümlesidir bu asdfksdafksdfk BU MAHALLE KİMİN LAN KİMİN BURALAR? . .. ... SENİ BULACAĞIM OĞLUM, SENİ BULACAĞIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 masterpiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 malcır jambona dönüşmeden yol al buralardan!!! asdfkasdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar