Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Pc'de bir sorun yoktu,geçen gün olağan çıkmış updateleri yaptım,avg9,perfect disk,advanced care gibi programların yeni sürümlerine geçtim. Fakat garip,daha önce karşılaşmadığım bir problemim oluştu,resimleri normal pencerede gezerken bir sorun yok fakat f11'e basıp öyle gezmeye çalışınca,bir sonraki resim 3 saniye kadar gecikmeyle geliyor. Herşeyi tek tek kapadım denedim yine düzelmedi.Nedir,n'alaka ve neden sadece tam ekran resimlerde oluyor bu yavaşlık çözemedim,çözen berigelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 firefox mu kullanıyorsun? bi de vista mı? vista da aero açıksa onu kapatıp dene bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 benim mesaj attığım konu bi kısırlaşıyo böyle bi kuruyup dökülüyo sanki bende mi bi sorun var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 resimlerin boyutu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar