nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 modemin mevcut firmware'ini silip icine surekli guncellenebilen opensource bir firmware atmak mumkunmudur ? marka pikatel airmax 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abi ne kadar sik guncellenebilir ki modem fw si ayda 1 kere 10 sn baksan update e yeter de artar bile nasilsa 3 yilda 1 kere cikar max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 amacım sık guncellemekden ziyade turktelekom kampanyasından aldım bu modemi simdi smile kullanıyorum ve bu modem kullanıcı adının sonuna kendiliginden @ttnet koyuyor firmware i yuzunden,amacım asıl firmware i silmek ve modem markasının cıkarmadıgı opensource bir yazılım kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 na sunu yapamazsam satıcam modemi ayar oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 wirelessda sorunu yoksa (hızlı ve çok sayıda seeder a baglanmak gibi) alırım 20 kagıda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ttnet kullanıyorsan herhangi bir sorunu yok zaten firmware i ttnetin sitesinden guncelleniyor fiyat konusu 40 ytl + kargo sana ait lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 başka şeyleri ararken tesadüfen bunu buldum. belki işine yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hatta ve hatta bu sayfada tomato anlatılıyo, ama en aşağıda alternatifleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 telnetten modeme girdim dosyaları nasıl editlerim bilgisi olan varsa acil msn vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Menulerden ne kadarina ulasabiliyorsun bilemiyorum o yuzden bisey soylemek zor. Eger servis saglayici seni domain konusunda kisitladiysa muhtemelen servis kontrol listesini de kisitlamistir. dolayisiyla telnet, tftp yollari erismen mumkun olmayabilir. pikatel bildigim kadariyla son kullanici icin sadece kendi ufak test yazilimi ve kullanici sihirbaziyla yazilim guncelleme v.b. izin veriyor. modem ile birlikte gelen cd de bunlar mevcut degilse bu ozellikleri teknik destek erisimine kapatmis olabilirler. o yuzden en guzeli bunlarla kafa yormayip elkotek teknik destegi ile goruserek nasil bu kisitlamayi iptal edecegini sorman ve retail firmware i flashlamalarini istemen en hayirlisi olur. sonuc itibariyle modem seninse boyle bi hakkin var. tomato gibi free router os. lara gelince ben bunlarin adsl modem/routerlar ile calisanlarina rastlamadim, bildigim kadariyla x-wrt, tomato falan broadcom chipsetli access pointler icin gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aslında yapabilirim diye dusunuyorum en son cagre elkoteki aricam @ttnet uzantısını nasıl editlicem onu arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 icindeki cli a dair bilgin olmadan commandline ile flashlamaya veya edite calismak modemi kullanilmaz kilabilir. daha rahati ve teknik servisin kullanacagi method tftp ile flashlamak olacaktir, ama yine ayni sekilde rahat olmasina ragmen daha kolay degil =P (o ne demekse) yinede denemek istersen (ki onermem) telnet yerine tftp ile ugras. keyword un ise "flashing with tftp" gui li bi tftp client bulabilirsin isini nispeten kolaylastiricak. hali hazirda modem icin bi firmware de bulduysan gereken komutlari google a sorarak ilerlersin heralde step step. dikkat etmen gereken hic bir ayari kablosuz yapma, firmware 2-3mb den buyukse flash isine hic girme. cunku muhtemelen onun icin baska bi yontem kullanilacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar