Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulların Tatil Olması

Verlure

Öne çıkan mesajlar

şimdi bi arkadaşımın annesi bakırköyde bir lisenin müdür yardımcılığını yapıyor ve arkadaşımla konusurken şunları söyledi.

son 6 gündür okullardan hergün devamsızlık sayısını ögreniyolar, sanırım fazla olursa tatil edicekler, hergün annem devamsızlıkları giriyor bakanlıga dedi.

bende demin mebin internet sitesinde dolanırken okul devamsızlıklarını girme panelini buldum şans eseri, şimdi bu panelden 5-6 okulun devamsızlıgını girsek ne gibi gideri olur bize ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dinan ya şöyle bişey var ki derslerden bnalmışken araya bi tatil girmesi iyi oluyo. Yani sonradan gitsen bile ki zaten yazın da okuyorum yaz okuluna gidiyorum aynen devam oluyo. Ama telafisi olsa bile arada tatil iyidir yani.

Bi de ciddenslagın varken madem bu kadar büyütülüp yusuf yusuf konuşuluyor o zaman tatil etsiner gayet geçerli bir önlemdir. Zaten bayram var işte bayra öncesi 3 günü de genel tatil yapsalar bişey kaybetmezler
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İstanbul valiliği süper bi açıklama yapmış, devamsızlık urumları tolere edilebilir düzeyde diye tatil gerekli değilmiş.

Aileler bilinçsizse ya da ders okutuluyo geri kalmasın diye mecburen çocuğu okula yolluyosa salgın yok mu demek? Saçmasapan insanların elinde kaderlerimiz resmen

yahu 3 günde 4 sınav var diye sürüne sürüne okula gidiyoruz, k yokmuş muş muş. sie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...