calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Selamlar. bilgisayarım wow a girince (diğer oyunları denemedim henüz) sanırım ekran kartıyla alakalı olaraktan (diye düşünüyorum) kapanıyor. şimdi buna sebep olabilecek 2-3 etken var. 1- babam bugün holün florasanı yanmıyor deyu florasanlarla oynuyodu, duylarıyla falan. benim odanın lambasının elektriği gitti falan bi ara, ama şu an elektrik iyi. 2- dün yeni bir dörtlü priz aldım yeterine güç gitmiyor ya da dalgalanmaya sebep oluyor olabilir. 3- ya da psu yavaş yavaş gg mi oluyor diye düşünüyorum. daha önce de böyle bir problemde "açıl ulan bilgisayar açıllll" diyerekten power düğmesine arka arkaya basmak suretiyle hard disk ve psu yu yakmıştım. ha bu arada zaten psu mda mumtemelen bir problem mevcut zira ekran kartına yeterince güç gitmiyor diye uyarı alıyorum ne zamandır... cevap vereceklere şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ekran kartında olabilir problem. bi de windowed mode yapıp öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar