paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 by the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bella said: a) Compare & Similarity (benzerlik) - Similarly - Likely - Evenly - In parallel - Synonymly - Alike - Likewise - Identically - Comparably - Correspondingly - Equally - Equivalently b) Contrast (zıtlık) - Despite - In spite of - However - Although - Neverthless - Regardless c) Addition (ilave & ek) - Moreover - Furthermore - In addition - Additionally - Supplementaly d) Ranking (derecelendirme ve sıralama) - Firstly, secondly, thirdly.... - Next - After - Later - Before - Finally - As a conclusion - As a final word e) Reason, Result and purpose (Sebep & sonuç ve amaç) - So that - Because of - Since - So as - As a result - Due to - Therefore - Accordingly - Consequently - In order to bi süre wallpaper yapsam işe yarar heralde lazım bunlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 although evet though in spite of falan, döşe döşeyebildiğin kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 but, because ve so. kurtarıcılarım fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 paspatur said: by the way by my hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 perhaps var, bana hep karizma gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 "i dont give a shit but..." /*thumbs up*/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Magnum said: perhaps var, bana hep karizma gelir. Maybe daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Magnum said: perhaps var, bana hep karizma gelir. bizim fizik hocamız perhaps i "börheps" olarak okuyor. benim için yeri bambaşka oyüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Abi o ne ya. ahhuahauahuahauawergwqerqwcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar