aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Sen böyle yap sonra hiç arkadaşım yok MÜSTEHAK sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dartanian said: Sen böyle yap sonra hiç arkadaşım yok MÜSTEHAK sana. sen de hep geceleri summon oluyosun bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha kız senin için ağlasın sense....................... DEĞER BİLMEZ!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aquila said: utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. Şimdiye kadar bi kızın elini bile tutmadım. Gel kankam ol :(. Bağyansan yarim olabilirsin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aquila said: utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. senle yarışabilir mi bunlar hiç şükrüm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Napayım gündüzleri doluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 BEN KIZ NE ONU BILE BILMIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 en çok benim arkadaşım yok lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abi troll bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Abi biz de bilmiyoruz. Nefes alsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "Van Patisi" said: aquila said: utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. Şimdiye kadar bi kızın elini bile tutmadım. Gel kankam ol :(. Bağyansan yarim olabilirsin sdf. Birbirinizin elini tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 troll ne demek sorsam anlamını bilmez o troll bu troll not veriyor troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dartanian said: "Van Patisi" said: aquila said: utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. Şimdiye kadar bi kızın elini bile tutmadım. Gel kankam ol :(. Bağyansan yarim olabilirsin sdf. Birbirinizin elini tutun. Gay miyim lan ben. Bağyansa işler değişir sdafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dartanian said: Sen böyle yap sonra hiç arkadaşım yok MÜSTEHAK sana. müstahak o,bi de büyük harfle yazmış sdjkfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha çok hızlı geliyo mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bella said: Dartanian said: Sen böyle yap sonra hiç arkadaşım yok MÜSTEHAK sana. müstahak o,bi de büyük harfle yazmış sdjkfh Cans ilk defa bi cümle içinde kullanıyorum olucak o kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dartanian said: o deliklerden ip geçirmek istedim. http://www.boncuksanati.com/forum/forum_posts.asp?TID=45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "Van Patisi" said: Cuce said: alkol nası bişi? ben merak ediyorum ama denemedim hiç. Kendi benliğini bulduğun meşrubattır alkol. yuoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "Van Patisi" said: Dartanian said: "Van Patisi" said: aquila said: utopia said: abi çok üzüldüm halinize=/ benim de arkadasim yok, en cok bana uzul. Şimdiye kadar bi kızın elini bile tutmadım. Gel kankam ol :(. Bağyansan yarim olabilirsin sdf. Birbirinizin elini tutun. Gay miyim lan ben. Bağyansa işler değişir sdafa. Hiç bi kızın elini tutmamışsın.Ne bilelim bence sen de bilmiyosun olup olmadığını tutunca varsa bi hareketlilik değilsin.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 slickers said: troll ne demek sorsam anlamını bilmez o troll bu troll not veriyor troll Nereye bilmem. Sözlük denen birşey var. Ona buna sataşan millete ayar veren işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hahhahahahahhh darta koymuş noktayı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 utopia said: Dartanian said: o deliklerden ip geçirmek istedim. http://www.boncuksanati.com/forum/forum_posts.asp?TID=45 Gülsüm sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar