utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bizim kökenimiz eaevrupadan geliyor, girit'ten göçmüşüz, et pek sevmiyoruz n'apalım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi ne yetosunuz nasil bulgurlu sarma duymamis olabilirsiniz. valla dedigim gibi ben pilava baiylirim ama bulgurlu sarma o kadar guzel ki pirincli oldu mu yemiyorum bile kiz arkadasim dalga geciyodu yedirdim bi tane sonra tum tencereyi yedi. edit: bulgur pilavinin o igrenc tadi oyk bu arada, bulgur pilavi falan sevmem ben, onu da belirteyim. babannem nasi aypiyo sorayim hatta kendim de yaparim belki buralarda ehehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bulgurlu sarma yedim. bulguru kısır dışında hiçbirşeyde sevmiyorum. onuda 3 kaşık yiyeyim mide şişiyor HÖÖRBS HÖÖRBZ diye geziyorum ortalıkta. bulgur ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Şok eden sonuç; bulgurlu sarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 normal pirinçli sarmanın dışında etli sarma var direkt etli, bir de pirinçle birlikte dövülmüş etden oluşan karışım var da bunların dışında ben de yemedim bulgurlu asdfk sarma dediğin incecik kalem gibi olcak zeytinyağlı bol limonlu içinde belli baharat karışımlarını da ihtiva edecek böyle bi tencere falan olacak ayaküstü bi tane yiyeyim diceksin sonra bi kaç tane daha atıcaksın ağzına iyiymiş tadı diceksin sonra üçer beşer götürüceksin tencere dibine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Mr_Hand said: yalnız bulgurlu sarma olgusunu ilk kez duydum. merak ettim dicem de, yok lan güzel olmaz bence. Adam öyle bi söylemiş ki, sanki bulgur, sarmanın değişmez bi bütünü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 utopia said: bizim kökenimiz eaevrupadan geliyor, girit'ten göçmüşüz, et pek sevmiyoruz n'apalım sdf. evrupa ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Penthesilea said: abi ne yetosunuz nasil bulgurlu sarma duymamis olabilirsiniz. valla dedigim gibi ben pilava baiylirim ama bulgurlu sarma o kadar guzel ki pirincli oldu mu yemiyorum bile kiz arkadasim dalga geciyodu yedirdim bi tane sonra tum tencereyi yedi. edit: bulgur pilavinin o igrenc tadi oyk bu arada, bulgur pilavi falan sevmem ben, onu da belirteyim. babannem nasi aypiyo sorayim hatta kendim de yaparim belki buralarda ehehue. Abi bulgur pilavını ben de severim de, bulgurlu sarma ne ya sdafagfarqw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hepiniz zevksizssiniz. Yaprak sarması; 1. Zeytinyağlı olursa pirinçli, 2. Etli, zeytinyağsız ise bulgurlu olur. köylüler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bizim evde zeytinyağı yok. Fakiriz biz. Yaprak sarmasını hep zeytinyağsız yeriz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kalın bulgur pilavı yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Vingthor said: bulgurlu sarma yedim. bulguru kısır dışında hiçbirşeyde sevmiyorum. onuda 3 kaşık yiyeyim mide şişiyor HÖÖRBS HÖÖRBZ diye geziyorum ortalıkta. bulgur ne abi. Bu. Ben sarma hariç her dolmayı ameliyat gibi sıyıklarım bu arada. İçini yerim ehüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 sana sarma yedireyim mi ahmet? kalın gelmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Van Patisi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ehuehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar