Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 şimdi efenim h2000 i duzenleyen organizasyon logo yarışması açmış yarışmayı kazanan ömür boyu h2000 lere ücretsiz giriş kazancakmış haydi göstersin herkes kendini ben katılmayı düşünüyorum vallahi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 hangi programla yapmayı düşünüyosun? ben paintle yapcam :-P[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bilgisayar felan farketmiyo sanırsam dijital olarak dogwaffle kullanırım ama elde cizmek asıl tercihim :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 H 2000 mi olacak?? Nereye yollayacagiz logo fln tasarılarımızı?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Gir bu siteye: www.h2000musicfestival.com:rock:[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 01 May 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 maskot diyor orda ?[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 maskot olmuş demekki ben baktığımda logoydu diye hatırlıyorum banner olmucak mı yani sonucta :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 benim bildiğim maskot böyle festivali temsil edecek bir canlıdır. Algida nın Max ının aslanı, Chicago Bulls'un boğa kılığına girmiş tipi gibi. O etrafta dolaşan kıyafetli zibidilerdir yani (alınmasın hiç bi maskot :)) Ama yannış yönlendirmiyim sizi şimdi, bence bi info yta mail atıp sorun[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ama yani soyle diyim algida nın max ını düşün reklam filmi olarak değil resim olarak yanına köşesine bi yerine algida yazmazlarsa nasıl bileceksin onun algida olduğunu sonucta ne cizersen ciz bi yerine h2000 sıkıştırmak gerekli diyorum :) biraz gereksiz bi mesaj oldu neyse :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Maskot yani h2000i tanıtırken kullanılacak amblem yani dolaylı olarak logo 5x2+5=15 dolaylı..........:-) Yaw benimkide çok gereksiz oldu:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 01 May 2003 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Harbidfen gereksiz di :) Yannış yönelndirmek istemem, ama sitesine baktı, maskot diyo, bu çizimden çok dizayn da isteyen bir iş olur artık. Bence bir e-mail atıp sormakta fayda var.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben bi maskot tasarimi yaptim. ama dizayn fln yok yani :) çizimle.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Acayip logo yaparım. *!Hemen işe başlar*[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar