Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı online asker?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

askerlik dönemi her erkeğin geçirmesi gerektiği bir dönem bence.Yani (alınmayın sakın) tüm gün FRP oynayan muhallebi çocuklarını erkek edrler en azından...Ayrıca tüm gün bilgisayar başında göbek büyüten gençliğe de 1:1 bir hizmettir askerlik.Tek sorun süre biraz uzun olduğu için kurduğunuz tüm ortamı elinizden alır...Ama sonunda her fırsatta "anne,baba bana yardım edin" diyen birinden,sorunlarını kendi halledebilien,bi nevi görmüş geçirmiş biri olursunuz.[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 Temmuz 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
dimi.

bu kadar basit.

gozune kotu gorunme.

daha anne babanin zoruyla memleketine gitmeyi kaldiramiyorsun, 18 yasinda astsubay diye 2 seritle mezun olmus bi zibidi sen 25 yasindayken sana postalini boyatma emri verirse nasi kaldiracaksin ?

banane boyarım muhabbet ederim adamın gözüne girerim kardeşim bunlar yapmadığım şeyler değilki muahha postal ne bu arada?

ayrıca trabzon a gitmek le ne alakası var anlamadım? 26 saatlik yok farklı askerlik farklı askerde kös kös otobüsteki gibi oturuyormusun? orda hiç değilse kendini geliştiriyorsun[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki:

banane boyarım muhabbet ederim adamın gözüne girerim kardeşim bunlar yapmadığım şeyler değilki muahha postal ne bu arada?

muhabbet mi edersin ? kimle muhabbet ediyosun ya ? rutbeli personel seninle muhabbet mi edecek ? sen 2. sinif sahissin o askeri birlikte sivilden gelen asker olarak. basini one egicen ses cikarmadan 'emredilen' isi yapican.

said:

ayrıca trabzon a gitmek le ne alakası var anlamadım? 26 saatlik yok farklı askerlik farklı askerde kös kös otobüsteki gibi oturuyormusun? orda hiç değilse kendini geliştiriyorsun

tabi kendini gelistiriyorsun. -15 derece sogukta 2 saat nobet tutup 1 saat uyuyup 2 saat daha nobet tutup, bos bos durarak ve usuyerek kendini gelistiriyorsun. daha buyuk bir gelisim dusunulemez.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi herkes askerligini böyle yapmıyor

mesela askerde sabah 4e kadar LAN starcraft oynayan arkadaşlarda var patide :D[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 Temmuz 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
bence askerlik cok iyi bişey hala 20 yaşına gelmiş laubali laubali yaşı na göre takılmayan tipleri disiplinli yapıp orda eziyor ve bencede cok iyi yapıyor ben askere gitmek isterim şahsen askerlik bana göre en eğlenceli bölüm ama tabi savaşlardada dikkatli olmamız gerek.allah askere giden hiçkimseye savaş göstermesin

{Amin}

git, vatan hizmetini yapmaya gittigin yerde vatan hizmeti yapmak yerine asagilan, dayak ye, usak yerine kon, ondan sonra gorursun 20 yasinda laubali genclere disiplin mi kazandiriliyormus neymis.

e orası sana kalmış unity git universiteye kazan subaylık fln paşalar gibi geçir sen er olmayı düşünüyorsan orasını bilemicem[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 10 Temmuz 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 10 Temmuz 2004 23:00 tarihinde demiş ki:

muhabbet mi edersin ? kimle muhabbet ediyosun ya ? rutbeli personel seninle muhabbet mi edecek ? sen 2. sinif sahissin o askeri birlikte sivilden gelen asker olarak. basini one egicen ses cikarmadan 'emredilen' isi yapican.

said:

ayrıca trabzon a gitmek le ne alakası var anlamadım? 26 saatlik yok farklı askerlik farklı askerde kös kös otobüsteki gibi oturuyormusun? orda hiç değilse kendini geliştiriyorsun

tabi kendini gelistiriyorsun. -15 derece sogukta 2 saat nobet tutup 1 saat uyuyup 2 saat daha nobet tutup, bos bos durarak ve usuyerek kendini gelistiriyorsun. daha buyuk bir gelisim dusunulemez.

yukarda dediğim gibi amele gibi gidip erliğe terfi edersen bunları yaşarsın hehe walla ben bateride çalıom ordu bandosuna girerim büyük ihtimal (oda neyse) ordan yırtarım eğer askere gidersem[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

tabi zaten yedek subay ya da kisa donem olmak, hatta yedek subay olsan dahi allahin unuttugu bir kosede psikopata baglamis bir amirin altina dusmek senin secimindeydi. zaten orduda da insanlari mesleklerine gore cok iyi ayirirlar. emin ol baterist olarak yerin hazirdir. kesinlikle kantinci ya da sihhiyeci olmazsin.

tumgeneralin tuggeneralin sirtina tebesirle mars mars yazip bir tugay askerin onunde saga sola kosturtup rezil ettigi bir ortamda cengaverimiz zannediyor ki yedek subay olacak onu acilacak sinirsiz ufuklarca.

neyse zaten askerlik yapmayacakmissin o zaman konusup yapacak olanlarin ya da yapmis olanlarin sinirini bozma bu konuda.

a ama haksiz misin ? hayir. ben de askerlik yapmamis ve yapmayacak olsam oyle bi severim ki askerligi sorma .[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 11 Temmuz 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
tabi herkes askerligini böyle yapmıyor

mesela askerde sabah 4e kadar LAN starcraft oynayan arkadaşlarda var patide :D

arkadasim o noktaya gelene kadar neler oldu biliyor musun.

gerci nispeten hizli geldik.

ama hicbir sekilde cekilenleri hafifletmez onlar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

erutan harbi çocuksun daha yane gençlikten bahsetmiorum belki benden büyüksün ama mantıgın çocuk daha çok basit zannediosun herşeyi herkesi iyi niyetli zannediosun herşey kolayca yürüo sorunsuz bir düzen içinde işlio zannediosun..
muhtemelen counter oyniip asker olucam silah kullancam kas yapıcam spor olacak negzel mantıgındaki bikaç yüz gençten birisin..[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

pirenin kıçına girsen
bu ülke içinde oldugun sürece 40 yaşına kadar ( sanırım 40 yaştı ) seni ararlar erutan

muhtarlıklardan direk evini adresini bulup evine 2 polis gönderirdiklerinde anlarsın :)

ayrıca gitmemekte ısrar edersen direk hapis cezası var ki askerlik yapmadıgına bin pişman ederler adamı askeri hapishanede

ehe ben anlamam unity o SC olayını bulamayan bi çok asker var
sen yine çoguna göre şanslısın :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 11 Temmuz 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
zaten orduda da insanlari mesleklerine gore cok iyi ayirirlar.

hahaha bu süper ya
millet acaba ne ümitle gidiyodur
ah ulan mühendis adamım kesin saglam bi göreve verirler

aha bunlar askeriyenin kamyonları
hergün yıkanacak buyur mühendis bey[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

abi popeye anlamadımki :) şişmanları almıyorlar benim bi arkım var adamı kilolu diye almadılar

aynı metodu bende deniyecem olmazsa yanlız cok pis patlar icime :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla kilodan dolayı almadıkları adamları zayıfladıkları zaman alıyolar. yani öyle "bi 200 kilo olıyım, sonra nasılsa zayıflarım" olayı yok.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

her sene kontrole gidiyorsun

3 seneydi sanırım kontrol süresi
3. senede de kilo verememişsen çürüge çıkartıyorlar(süreyi böyle hatırlıyorum dogru olmayabilir)

ama o kiloda baya fazla bi kilo olmalı

ayrıca 3 sene sırf askerlikten kaçmak için kilo almayı düşünmek dangalaklıgın en büyügüdür

git 15 ay yap en azından 3 sene boyunca saglıgına zarar vermemiş olursun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 11 Temmuz 2004 04:43 tarihinde demiş ki:
said:
unity100, 11 Temmuz 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
zaten orduda da insanlari mesleklerine gore cok iyi ayirirlar.

hahaha bu süper ya
millet acaba ne ümitle gidiyodur
ah ulan mühendis adamım kesin saglam bi göreve verirler

aha bunlar askeriyenin kamyonları
hergün yıkanacak buyur mühendis bey

yahu,

odtu elektronigi bitirip yine odtude master yapmis, ingilterede 2 sene surveillance systems tarzi guvenlik yazilimi islerinde calismis arkadasimi postaladilar vana kisa donem olarak, adam 6 ay boyunca bi tabip albayin caylarini tasidi, usakligini yapti. fittiriyormus. bir gun misafirler gelmis, aksamustune kadar 250 bardak cay goturup getirmis, diyordu en son girisimde tepsiyi firlatacaktim suratlarina alin cayinizi bi tarafiniza sokun diye sonra pencereden atacaktim kendimi ...[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

hşşşş abime saygısızlık yok... genel yönetici olsan bile zaten onun durumu.. demiyimde onun kilosu zaten hep öyle sanırım yani doğuştan gelen bi irilik var adamda ama bence cok yakışıyor abimize :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...