Mithr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 o | Applications | Places | System | o o o o o o o | Tarih | Username Yukarıya çizittirdiğim şey en üstteki panel arkadaşlar. Placesi tıkladığımızda Home, HDD isimleri vesaire yazıyor. Fakat bende sıra şöyle birşey: o | Applications | Places | System | o o o o o o o | Tarih | Username ---------- |Home Folder | |Desktop | |version="1.0" | |name="power_management_delay" mtime="1256430784" .. bu yukarıdaki menü, places'in alt menüsü. Son derece text oldu, zira firefox da da sorun yaşıyorum, bookmarkladıgım siteler açılıyor sadece. Places de birşeylerin yanlış olduğu kesin sanırım :D birkaç dosyaya baktım naitulus, panel içerikli ama çözemedim. oda arkadaşım bilgisayarı düğmeden kapatıyordu sürekli, otomatik ubuntu acılınca, bi süre sonra kaydı garibim. Şunu düzeltmeme yardımcı olabilecek varsa, taparım. XML dosyası falan galiba düzeltmem gerek dosya. (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 uppa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar