Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 unuttuğun birşey var çok sağlam bir vucudum var.Tabi balığında buna katkıları var protein içerikli fln
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yunus katliamlari cok pis asil japonlarin :(( super bolumdu
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: unuttuğun birşey var çok sağlam bir vucudum var.Tabi balığında buna katkıları var protein içerikli fln babam cipura alirken falan hayvani tasaklariyla yani balik yumurtasi dedigimiz kismiyla alirdi. onlari tek tek ayiklar, tavada pul biber ve tereyagiyla dondurur, "ye oglum ye direk kamisa calisir" derdi. direk kamisa calisir.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: unuttuğun birşey var çok sağlam bir vucudum var.Tabi balığında buna katkıları var protein içerikli fln bilmedigim seyi nasil unuturum arkadasim. Baliklari canli yiyince mi vucudun bu hale geldi yoksa yari canli mi yedin?
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 _ _ _| | | |_ | | |______OOOOo__________oOOOO_______| | | [| | |--------(`,----------`,---------| | |] |_| | ) ( ) ( | |_| |_| / | | |_| | | \// | | / | - - | / / ( a a ) / | | | L | | | | | == / | | | /_.____/._ | || || / | '-..-' | / | ; GOLD'S ; | | / | / | | | __ | |===[LI]===| )"""`""`"""( / jgs / ,____, /'-._ .' '. _.-' / / | / | (_ / _) | ` /` | |___| |___| |===/ ===| _/._( )_./_ /` | | _` `""""`"" ""`"""`
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kemerde herkesi dovdu yazmasi gerekiyodu
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 karidesi sadece guvec olarak tuketmek sacma sapan olacagi gibi bu halini bilmemek, bundan kendini esirgemek de buyuk hayvanlik. bunu da yiyin, tava versiyonu da mukemmeldir arkadaslar
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Azmodai said: Vulgar said: unuttuğun birşey var çok sağlam bir vucudum var.Tabi balığında buna katkıları var protein içerikli fln bilmedigim seyi nasil unuturum arkadasim. Baliklari canli yiyince mi vucudun bu hale geldi yoksa yari canli mi yedin? yok zamanımı erkek erkeğe bira içmek,abaza muhabeti yapmak, nette kız düşürmeye çalışmak gibi şeyler yerine spor yaparak geçirdim.Göbekli yağlı ham insanlar gibi fast food deil, et tavuk sebze balık ağırlıklı beslendim.Sanada tavsiye ederim. Evet balık iyidir.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Havlu said: karidesi sadece guvec olarak tuketmek sacma sapan olacagi gibi bu halini bilmemek, bundan kendini esirgemek de buyuk hayvanlik. bunu da yiyin, tava versiyonu da mukemmeldir arkadaslar fazla yağlı olursa bayar buna dikkat etmek gerekli
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 arkadaşlar benim yüzümden kavga etmeyin tamam
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahahahaha azmoya yapılı bir insan olduğunu anlatmak baya iyi ahahha
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 program yazarmısın bana çok kaslı olmak istemyiorum brad pittin fight clubdaki hali gibi olmak istiyorum.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur hahahaha şu da çok efsane bişeydir forumda takılan kızlar genellikle bıyıklı oluur diğerleri iseea choque hoşlaar çünkü onlaar forumda takılmayıp yaprak dökümü izliyolar ve gerçekten çok kafa kızlaar
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 canola said: arkadaşlar benim yüzümden kavga etmeyin tamam ahahahah çok iyiydi
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pogodi said: Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur hahahaha şu da çok efsane bişeydir forumda takılan kızlar genellikle bıyıklı oluur diğerleri iseea choque hoşlaar çünkü onlaar forumda takılmayıp yaprak dökümü izliyolar ve gerçekten çok kafa kızlaar bence haklı vulgar. güzel kızlar forumlarda değil porschelarda gezer!!! edit: biri çıkıp porsche'a da biniyorum foruma da giriyorum demesin yalan.
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Cons said: program yazarmısın bana çok kaslı olmak istemyiorum brad pittin fight clubdaki hali gibi olmak istiyorum. adonis cikartmak lazim cons kizlar adonisi gozuken erkeklere bayiliyormus
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 pogodi said: Vulgar said: benim ne ilgimi çeekecek sosyal hayatı olmayan ergenlik palelerinin ilgisini çeker anca lol forumda takılan kızla ne işim olur hahahaha şu da çok efsane bişeydir forumda takılan kızlar genellikle bıyıklı oluur diğerleri iseea choque hoşlaar çünkü onlaar forumda takılmayıp yaprak dökümü izliyolar ve gerçekten çok kafa kızlaar net kızlarıyla takılcama mekancı kızla takılırım daha iyi =) en azından kezban diiler oda yeter
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 canola said: vaniLLe nerden tanışıyoz? FATIH?!?!
Öne çıkan mesajlar