Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 allahin fakiri hayatinda hic kalamar midye falan yemedin mi, bari fotograflara saygi duy da uzatma
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 arkadasi yeni konu acmaya davet etmekteyim. adminlere sevimlilik yapma dinan.
Vulgar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 banlancak bişey yapmadım trollemeyin tpopici dipnot:banlanayım sankı nebuladan banlanıyom lol UHSDauhsd
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 harbiden he şu vulgar'ın yerine balık haklarını savunacak birileri olsa da eski havasını bulsa topik
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 neyse, bu da iki kadin memesinden sonra karsimda durdugunda agzimi sulandiran tek sey olarak iki karides guveci;
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: arkadaşlarım unutmayın kızlar erkeklerin çok olduğu bi ortam da şımarır.Eğer erkekler az ise dier kızları kıskanır dostuuum sen cozmussun bu isi ;) AHAHAHAHA DAYANAMIYORUM ADAM SAKA GIBI AHAHAHA
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 demek ki ordan da banlanmış ban deyince aklına geldi hemen
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Azmodai said: arkadasi yeni konu acmaya davet etmekteyim. adminlere sevimlilik yapma dinan. hacım adminlere sevimlilik yapmaya uğraşıyo olsam geçen gün kendimi banlatmazdım
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Vulgar said: arkadaşlarım unutmayın kızlar erkeklerin çok olduğu bi ortam da şımarır.Eğer erkekler az ise dier kızları kıskanır 29 erkek 4 kiz olan sinifta orta okulu okudum kizlar sut dokmus kedi gibiydi garipler
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Dynun said: Azmodai said: arkadasi yeni konu acmaya davet etmekteyim. adminlere sevimlilik yapma dinan. hacım adminlere sevimlilik yapmaya uğraşıyo olsam geçen gün kendimi banlatmazdım VAY ASI COCUK. sdasdgfg.
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Azmodai said: Dynun said: Azmodai said: arkadasi yeni konu acmaya davet etmekteyim. adminlere sevimlilik yapma dinan. hacım adminlere sevimlilik yapmaya uğraşıyo olsam geçen gün kendimi banlatmazdım VAY ASI COCUK. sdasdgfg. ehuhuuhue
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu mu; Yoksa bu mu; bence ikincisi. oylesine alismisiz ne bileyim ilki bi garip geldi ama yenir tabe yine vantuzlu vantuzlu
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Havlu said: neyse, bu da iki kadin memesinden sonra karsimda durdugunda agzimi sulandiran tek sey olarak iki karides guveci; allah belanı versin ya atlayıp mudanyaya gidicem =/
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahtapot ızgara iyi değil ya salatası daha güzel
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dostum unutma ki, kizlara hafif ilgi gosterip sonra geriye cekilirsen, hepsini elde edersin. ben biliyorum cunku ask doktoruyum, sosyalim ve manitalarimin fotolarini gosterirsem penisiniz duser... ama siz anca forumdaki kizlara yazarsiniz, ama hic yoktan onlara durup dururken lafi da ben atarim.... cunku bi isin ustasiyim. sdfg.
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 o yarısı pişirilen balık şu anda bu konuya bakıp ağlıyo biliyo musun sen?
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yarısı ağlayabiliyodur herhalde diğer yarısını yediler çünkü
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 @abvblizzard bi yengec sote olsun, yengecli ahtapot salatasi olsun bulamadim arkadas bi tane resim ya. sirf egeye mi ozel bu yengec yeme sevdasi alla allaaaa
Öne çıkan mesajlar