Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı balığın yarısını pişirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o degil de direk akvaryum gibi bi yerde tutup direk canli canli kizartmaya attiklari barbunlar nasil tatli, nasil guzel oluyor arkadas ohhhhh karnim acikti ya
Mesaj tarihi:
e şimdi size netten manitalarımın fotoraflarını mı gosteriyim kekoluk yapıp =)) ay bu forumda herkes beni beğenıyor ay herkes bana yazıyor ay kzıım diye herkes bana mesaj atıyor diyen insandan ne beklersin ki asuhdasuh lol
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Vulgar said:

vaniLLe said:

cirkin kezbanlarin bile vermedigi herifler forumda ego tatmin etmeye calisir ya, güleyrum katula katula.

kezbanlarla şişman habire nette takılan asosyal kızlarlaişim olmaz..Bu arada verdirtmem, istersem ALIRIM

eline mi ?

hayır, kezbanlardan da deil
Mesaj tarihi:
Popeye said:

aslan bile hatun yapmis azmo hala forumdan foto istiyor yalniz geceleri icin

bence o pati kızlarıyla arasını yapıyor, yapsın da ne kadar tatmin eder bilemem
Mesaj tarihi:
di said:

Sunlari senden bir yerlerini yagda kizartirken duymayi isterdim. Yaga gerek yok, sicak su bile olur. Bakalim aci cekerken de ayni dusuncelere sahip misin.

Yukardakinin meali: Bilgidin sacmalamissin. Evcillestirilmis hayvanlari saldim cayira mevlam kayira yapamazsin. Yaptigin takdirde telef etmis olursun. Danisikli bir dovustur bu. Hayvanina bakip yem verirsin, sutunden yununden yararlanirsin. Kaldi ki ciftcinin hayvani belli bir bolgede de olsa istedigi gibi dolasabiliyor.

Lakin olay evcil hayvanin da yarisini kizarmaya geldiginde -yapabilecek gucu varsa- sahibim falan tanimaz bildigin zikertir seni orda.

Denemesi bedava lakin yine de ben bunu senin ustunde deneme tarafiyim.

Baymadımı ya bu empati cevapları? Seni de atsınlar görelim falan? Atsınlar görelim anasını satıyım, öleceksem yenileceksem çok da umrumdaydı yarımı pişirip pişirmemeleri sanki. Danışıklı dövüştür demişsin, bi de bana saçmalamışsın demişsin. Kim kime danışmış dövüşmüş ben anlamadım onu. Danışıksız hükmetmek malesef diğer türlere yaptığımız.

Bazı şeylerin alışmışlıkla veya bazı duyguları gözardı etmekle köreldiği açık. Bir hayvanı öldürmek bile mesele olurken, bunun endüstriyel olarak yapılması kabul görmekte. Hiç kıvırmayalım, besin zincirindeki yerimizin gereğini yapıp hayvan katlediyoruz. Sonra emo gibi gelip de acımasın lütfen falan filan. Yani merak ediyorum, kurban keserken bir hata yapılsa hayvan 10 saniye yerine 100 saniyede ölse kesenin değil de izleyenlerin çok umrunda olacakmı? 2 saat sonra kavurmanı yiyor olacaksın. Verilen tepkiler tamamen psikolojik olarak kendini koruma / korku iç güdüsüne dayanıyor. Dediğim gibi solucanı keserken sorun yok, ama yapı olarak bize benzeyen, bizle daha çok sosyalleşebilen bir hayvana eziyet bizi etkiliyor, tamamen savunma mekanizması. Sori.

ps: hayvanlara eziyet edip keyif alınması gibi bi kavramdan sözetmemekteyim.
Mesaj tarihi:

sen kendini kaybedip banlanmayasin diye konuyu trolluyor kac kisi, hala ettigin lafa bak ne acayip adamsin lan. ahahahaha

neyse kalamar tava ile devam ediyoruz
kiiiiiiiiiiiiiii
yaninda sosuyla gelmezse ayip;

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...