Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fakat bu google os konusu degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 deadea said: chrome'a geçtim de harika ya.. hem hızlı hem stabil. birçok güzel özelliği var. yazım yanlışlarını düzeltmesi mesela.. Kişiselleştirebiliyorsunuz kolayca. 2dk da şöyle yaptım mesela.. Git temanı seç uygula oldu bitti.. http://img503.imageshack.us/img503/8889/asdz.jpg şu görüntü bile yeter baya çirkin yapmışsın ama. gördüğüm en kötü browser olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 google chrome'da save etmeden dosya açma özelliği yok mu ? bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o aslinda hicbir browser'da yok. hepsi bir yere save edip aciyor ama bunu kullanicidan gizliyorlar. zaten teknik olarak da bilgisayarina yuklemeden bir dosyayi kullanmak mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 mozilla'daki olayın aynısı( ie'dede vardı sanırım) olmuyor mu yani chrome'da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 google docs gibi bi aracı üzerinden açmıyorsan tabii.. gerçi o zaman da o save etmiş oluyor sorum da buradan geliyor aslında.. Chrome OS'da tüm datalarımız online olarak tutulacak öle mi? o zaman şöyle bir soru aklıma geliyor. evimde 2 bilgisayar varsa birisi çok aşırı tırt olsa.. diğer bilgisayarda win'de çalıştığım dosyaları -artık neresi oluyorsa- Google database'e kaydedip, diğer tırt bilgisyardan ulaşabilme, çalıştırabilme şansım olacak mı yaw? hani bu -şu an için- sadece bayağı low-end aletler için gelecek bir sistem haliyle. Olacaksa böle platformlar arası geçiş hem çok harika olur hem de backup lı olur çalışmalar. hatta herhangi bir yerdeki herhangi bir bilgisayardan kendi google chrome os'ne anında ulaşma olanağı da sunarlarsa peh peh peh.. bi de muzzylane'in "bundan sonra oyun için bilgisayar donanımı almanız gerekmeyecek. donanım bizde olacak. siz parayı verip oyunu oynama hakkını elde edeceksiniz." konuşması geldi.. 2-3sene önceydi sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 bir sorum daha var mozilla'daki feed olayı chrome'da nasıl oluyor(adres'in yazdığı yerin sağ tarafında yıldız vardı ya mozilla'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hotdog, burasi google chrome isletim sistemi uzerine olan tartismalar icin, ayrica bir google chrome basligi var, orada sorabilirsin browser ile ilgili sorularini.. dasaa, google chrome os'e erismek diye birsey olmayacak. google'in sundugu hizmetlerin hepsi google accountun ile iliskili saklanacak ve internet erisimin olan her yerden duzenleme yapabileceksin.. amac da zaten netbook'unu alip parkta 3g ile dosyalarinda calisip oradan ofise gittiginde tekrar bilgisayari acip dosya aktarma derdine dusmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 off pardon ya arkadaşın mesajı görünce üstte browser'ın konusu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hurray! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 algida dondurmalarini hep yalayarak yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hızlı yeme baş ağrısı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar