Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bi fırsat kaçmamalıydı.

KahnX

Öne çıkan mesajlar

kerim said:

Tenekeadam said:

Saeros said:

kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış

Öyle bile olsa ekmek çıkma ihtimali varmış.

belki de kız daha fazlası için de iddaya girmişti

SENİ ŞAŞKIN ÖRDEK

ZAAAAAAAAA.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün yolda gidiyorum.. arkamdan bir tıkırı duydum. kafam da böle bi hoş. içmişiz.. sallanıyorum biraz. eve gidip uyuyacağım..

döndümarkamı.. alla alla.. dümdüz bakıyorum ama hiiiç bişi yok.. tıkırtı önümde devam ediyor... bu sefer aşağıya baktım.. bi kınalı koç duruyor önümde.. koç bana baktı.. ön toynaklarını yere vurdu ve KES BENİEEEEE!! dedi..

dedim alla alla.. noluyor be!

KUR-BEEEAAANNNN KES BENİİİEEEE dedi..

dedim ulan koç konuşuyor. tırstın.. bastım topuğa. nasıl koşuyorum anlatamam.. sonra halamgillere* annattım bu olayı.. dedikler ki "sana hayırlı bir kısmet gelmiş ama anlamamışsın. keşke alsaydın koçu.. bayramda keserdik. etini dağıtırdık.. hayırlı hayvanmış o.."

neyse işte.. böle bir fırsatı kaçırmamalıydım ama konuşan koçu görünce çoook korktum. nasıl korktum anlatamam..

* şu -giller kalıbına acaip gıcığım.. rahatsız edici bi olay bak..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

geçen gün yolda gidiyorum.. arkamdan bir tıkırı duydum. kafam da böle bi hoş. içmişiz.. sallanıyorum biraz. eve gidip uyuyacağım..

döndümarkamı.. alla alla.. dümdüz bakıyorum ama hiiiç bişi yok.. tıkırtı önümde devam ediyor... bu sefer aşağıya baktım.. bi kınalı koç duruyor önümde.. koç bana baktı.. ön toynaklarını yere vurdu ve KES BENİEEEEE!! dedi..

dedim alla alla.. noluyor be!

KUR-BEEEAAANNNN KES BENİİİEEEE dedi..

dedim ulan koç konuşuyor. tırstın.. bastım topuğa. nasıl koşuyorum anlatamam.. sonra halamgillere* annattım bu olayı.. dedikler ki "sana hayırlı bir kısmet gelmiş ama anlamamışsın. keşke alsaydın koçu.. bayramda keserdik. etini dağıtırdık.. hayırlı hayvanmış o.."

neyse işte.. böle bir fırsatı kaçırmamalıydım ama konuşan koçu görünce çoook korktum. nasıl korktum anlatamam..

* şu -giller kalıbına acaip gıcığım.. rahatsız edici bi olay bak..

ahahah dasa'nin trollemeleri bile bi baska oluyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...