Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 - Benimle evlenir misin ? - fsdna bile korum. deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola said: seks yapacak yaşta da değilmişsin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nessarien said: - Benimle evlenir misin ? - fsdna bile korum. deseydin. shah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 HaciYatmaz said: sarhoş olduğuna göre kızın güzel olmama ihtimalide var bi önemli nokta da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kerim said: Tenekeadam said: Saeros said: kız bahse girmiş arkadaşlarıyla, bunu "hadi evlenme teklif etsene ilk geçene" filan diye gazlamışlar, piyango sana çıkmış Öyle bile olsa ekmek çıkma ihtimali varmış. belki de kız daha fazlası için de iddaya girmişti SENİ ŞAŞKIN ÖRDEK ZAAAAAAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Estel_Anorien said: une de perdue dix de retrouvée L'esprit d'escalier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 geçen gün yolda gidiyorum.. arkamdan bir tıkırı duydum. kafam da böle bi hoş. içmişiz.. sallanıyorum biraz. eve gidip uyuyacağım.. döndümarkamı.. alla alla.. dümdüz bakıyorum ama hiiiç bişi yok.. tıkırtı önümde devam ediyor... bu sefer aşağıya baktım.. bi kınalı koç duruyor önümde.. koç bana baktı.. ön toynaklarını yere vurdu ve KES BENİEEEEE!! dedi.. dedim alla alla.. noluyor be! KUR-BEEEAAANNNN KES BENİİİEEEE dedi.. dedim ulan koç konuşuyor. tırstın.. bastım topuğa. nasıl koşuyorum anlatamam.. sonra halamgillere* annattım bu olayı.. dedikler ki "sana hayırlı bir kısmet gelmiş ama anlamamışsın. keşke alsaydın koçu.. bayramda keserdik. etini dağıtırdık.. hayırlı hayvanmış o.." neyse işte.. böle bir fırsatı kaçırmamalıydım ama konuşan koçu görünce çoook korktum. nasıl korktum anlatamam.. * şu -giller kalıbına acaip gıcığım.. rahatsız edici bi olay bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Böyle bir olay yaşanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Masquerade said: auch auch auch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dasaaa said: geçen gün yolda gidiyorum.. arkamdan bir tıkırı duydum. kafam da böle bi hoş. içmişiz.. sallanıyorum biraz. eve gidip uyuyacağım.. döndümarkamı.. alla alla.. dümdüz bakıyorum ama hiiiç bişi yok.. tıkırtı önümde devam ediyor... bu sefer aşağıya baktım.. bi kınalı koç duruyor önümde.. koç bana baktı.. ön toynaklarını yere vurdu ve KES BENİEEEEE!! dedi.. dedim alla alla.. noluyor be! KUR-BEEEAAANNNN KES BENİİİEEEE dedi.. dedim ulan koç konuşuyor. tırstın.. bastım topuğa. nasıl koşuyorum anlatamam.. sonra halamgillere* annattım bu olayı.. dedikler ki "sana hayırlı bir kısmet gelmiş ama anlamamışsın. keşke alsaydın koçu.. bayramda keserdik. etini dağıtırdık.. hayırlı hayvanmış o.." neyse işte.. böle bir fırsatı kaçırmamalıydım ama konuşan koçu görünce çoook korktum. nasıl korktum anlatamam.. * şu -giller kalıbına acaip gıcığım.. rahatsız edici bi olay bak.. ahahah dasa'nin trollemeleri bile bi baska oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Helcaraxe said: yani kendisi böle demiş olabilir... http://img693.imageshack.us/img693/8126/99450xnull.jpg aahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 olaya gel sdsafs okuldan geliyordum(!) cok sarhostum!! yurda vardim varacam ne veriyorlar size derste? jägermeister + vodka mi yoksa glühwein icmeye basladiniz mi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 good story bro gif pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar