Brigand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Selamlar; Şimdi kafama takılanlar oldu da, bu yetki ayarları sadece Win Vista ve 7'de sanırım, XP'de yok. Bir klasörü ağda paylaşıma X userı yetkisi ile açtık diyelim. Sonra başka bir klasörü Y userı yetkisi ile paylaşıma açtık. Ben diğer bilgisayardan bu paylaşılmış dosyalara erişmek istersem ilk XXX-PC'ye bağlanırken şifre istiyor. Peki ben X userının şifresini mi girmeliyim Y'nin mi? X userının şifresini girersem Y'nin klasörünü görüyor fakat giremiyorum. Ne yapacaz o zaman? Klasörlere hem X hem de Y userı için yetki vermekten başka çözüm varmıdır? Ben X userının şifresini girersem ve şifreyi kaydet dersem, Y userı ile tekrar o bilgisayara nasıl bağlanacam? Hep X ile bağlanıyor, tekrar şifre istemiyor. Ve en can alıcısı, X userı ile remote bilgisayardan paylaşılmış klasöre bağlanmaya çalışırken anladığım kadarı ile bağlanmak istediğim bilgisayarda X userının oturum açmış olması lazım geliyor. Bu sorun nasıl çözülür? dfgdfgdf içimi döktüm be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar