canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi dizide 222den çıkıp burgera geldiler diye göstermişlera ama montajı salakça yaptıkları için çıkınca direk gelmiş gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 doorsta da çektikleri olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ayrıca ikisi de aynı mesafede burgara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yolda yurumelerini mi gostericekti ya, ella ella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 birgire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 haha anlaştık adamlarla. ne yönetmenmiş lan bizim cafede işe girmişler oyuncular meğersem =P artık olayın kahramanları bizim cafede çalışıyor sdf. haftada bir gelip cafede geçen sahneleri çekicekler. bugun cektiler 4-5 saat. haftaya falan çıkar heralde dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SeaGle said: neyini kıskanıcam geyin bæ kıskanmışsın ama bariz aga yapma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hayırlı olsun. hangisinde çekiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mafya nın mekanına girerlerken Haller in kapısından giriş yapıyorlar sfsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 varuna gezgin'de. ben sabah gelemedim çekimlere güvenlik kamerasından baktım şimdi bu da ss'ler dgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bi bölüm daha çektilr 3 sahne. sdfsd yarın yayınlanacakmış izleyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanada rol teklif ettilermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hee. fistan bey isterseniz başrolü öldürelim onun yerine sizi ... derken ben "şşş" dedim işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 fistan kafe güzelmiş gıı. ben de açıcam böyle bitane ama haraç isterler mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben isterim korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 İzleyin lan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yapam edem gelem gidem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 SeaGle said: Bella said: bunu diyorum. buna kıro diyen kendi kırodur. bursa apaçisi tipi bu, hep var görüyorum, görüklede pek yok da Haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ŞU AN asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ne güzel cıktı lkan cafe ama dizi bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Fistan said: hee. fistan bey isterseniz başrolü öldürelim onun yerine sizi ... derken ben "şşş" dedim işim olmaz başrodleki kız da baya güzel , ayarla kendine 2 arada bi derede ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar