Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kolay rapor alabilceğim biyer var mı? cidden çok hastayım.fakat heryer kolay rapor vermıyo şaka gibi. devlet hastanesi olması lazım okul özel kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tr deysen gidiceksin sağlık ocağına. orada senin aile doktorun vardır (sigortalı olma ihtimalin üzerinden yorum yapıyorum). yalnız bu doktor yazabilir en kolay yoldan. diğer doktorlar da yazar s. ocağındaki ama bin dereden su getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sağlık ocağına git isalim falan de. rahat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bi de uyuz etmemeye çalış doktoru aklıma gelmişken. her bi haltına o bakıcak zira bundan sonra. bi hastalığın olduğu zaman o sevk etmeden devlet hastanesine gidemiceksin fln. aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 1 kere sağlık ocağından aldım fakat gerçekten hasta olduğum halde rapor istediğimde burası rapor verme yeri değil falan dediler zor aldım. daha önceki 1 denememde de vermemişlerdi. zaten türbanlı bi kadındı bana vermesine bile şaşırdım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Acıbadem ya da Moda sağlık ocakları çok rahattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bana moda sağlık ocağı vermemişti işte ya. hey allam herkes çok kolay alıyo bi ben alamıorum şu raporu sdjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi yok artık öle acıbadem vs. sokağına göre ayırıyolar. aile doktorluğu sistemine geçildi. senin doktorun kimse ona gidiyosun. özelden alamıyosa yapabileceği tek şey o doktora gidip rapor almak. ya da acile gidebilirsin tabi, acilde sevk fln gerekmediği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 saglik ocagina git direk rapor lazim de ugrastirma doktoru tedaviyle 80% veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ben Moda sağlık ocağından uykusuzluk hastalığı sebebiyle 3 gün rapor almıştım vakti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ben dün bizim evin yakınında var bitane ordan aldım ama birdaha ordan alamam çok gıcık bi kadındı tipimi de sevmedi zaten türbanlı bi kadındı vermez hayatta bidaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gg o zaman. acile gidiceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 değişmiş galiba bu işler yav. ben lisedeyken her yerden rapor alabiliyordum. hatta raporu alıp bilgisayara atmıştık, imzayı da silmiştik falan canımız sıkıldıkça yazıyorduk safd. hem de paintte yapmıştık bunları ne günlerdi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hay allah kahretmesin tam hasta olcak zamanı buldum cidden burnumu kesmek istiyorum.of neyse. acıbademdeki nerde dufrasne? bi de anadolu yakasında başka nerde var sağlık ocağı göztepe civarında kozyatağı falan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 acıbadem caddesinde mcdonalds'ın ordan sağa giriyorsun, sonra ilk sola dönüyorsun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tamam çok teşekkür ederim herkese. yarın gidip hepsini deniyeyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 git git acıbademe git, sonra ordan kozyatağı, göztepe ye git... tey allam, neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aile doktorluğuna ne ara geçildi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu kış rapor gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 dufrasne said: aile doktorluğuna ne ara geçildi lan. ne bilim ben ne zamandır gittiysem (bursa) aile hekimine gidiyorum. istanbul da falan geçilmediyse sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 rapor demeyin kusacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 rapor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 calimero said: dufrasne said: aile doktorluğuna ne ara geçildi lan. ne bilim ben ne zamandır gittiysem (bursa) aile hekimine gidiyorum. istanbul da falan geçilmediyse sorry... ben iki senedir doktora gitmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 calimero said: dufrasne said: aile doktorluğuna ne ara geçildi lan. ne bilim ben ne zamandır gittiysem (bursa) aile hekimine gidiyorum. istanbul da falan geçilmediyse sorry... az gelismis sehirlerde filan gecilmistir izmir ankara bursa filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lan sus allaan doğnuz griplisi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar