asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 laptopa format atmam gerekti, formattan sonra wowdayken alt tab ile oyuna masaüstüne dönüp oyuna tıkladığımda oyun açılıyor ama 1 saniye sonra beni tekrar masaüstüne atıyor. ayrıca mouse'un document flipi eskiden wowdayken çalışırdı, onu kullanıp alt tab yapmadan masaüstüne dönerdim. o da artık çalışmıyor. nedir bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 asl'm 22/f/izmir yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bilen biri yardım etsin arkadaşa ya üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vermiş olduğun bilgiler yeterli değil. Bu kadar bilgiyle yardım bulman zor. msn/facebook falanda gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ekran kartı sürücünü kaldır yeniden yükle. Hatta internetten en son sürümünü indir kur ekran kartının sürücüsünü kurarken. Başka da birşey gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ekran kartı sürücüsünü yeniledi de değişmedi olay :S şu mouse'un document flipini de düzeltemedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bende de oluyodu Sonra wow u biraktim Ayrica 22 TOO OLD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet verdiğin bilgiler yeterli değil. mesela single mısın? hatta singlesan çözüm bi ara alsancak yapalım laptopu da yanında getir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Girl = Guy In Real Life çözün sorununumu lan! afsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 tüh ya bizde hakkaten hatun zannetmiştik. tamam artık hiç cevap alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bide buluşma teklif ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar