Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 40 yıldır mahallemizin bakkalı olan,bakkal Hasan Amca bu bayram için hazırladığı Bayram paketleri ile siz mahallelilerin yanında. ekonomik kıstasları göz önünde bulundurarak,memur,işçi,emekli ve sömüre sömüre domuz gibi zengin oldukçular için ayrı ayrı paketler hazırladık. Memur paketi; Şeker,un,kıyma,sıvı yağ,elma,portakal,mandalin,sigara İşçi paketi;(bu paket asgari ücrete tabi işçiler içindir.Memurlara yakın maaş alan işçiler memur paketinden almalılar.) Şeker,yumurta,ekmek,sigara Emekli Paketi; ekmek,sigara,yumurta,şeker,çay Sömüre sömüre domuz gibi zengin oldukçular paketi; KAŞAR,SUCUK,SOSİS,PASTIRMA,YAĞSIZ DANA KIYMA,YAĞLI DANA KIYMA,KABURGA,PİRZOLA,HAVYAR,HAKİKİ ALPDAĞLARI ÇİKOLATASI,PURO(DAVİDOFF MARKA) Hasan Amca sizin güveninizle büyüyor; 40 yıllık birlikteliğinde,mahalleliye hiç yamuk yapmayan Hasan Amca,40 yıl daha mahalleli ile birlikte olmak istemektedir.Bunun için,dükkanına bitişik ayşe hanım mantıcıyı satın alan Hasan Amca,artık siz sevgili müşterilerine daha ferah bir ortamda hizmet verecektir. Önceliğimiz sizlerin güvenidir. Bakkal Hasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 "Tatar Ramazan" said: Lan olm humus dediniz çiğköfte balık dediniz, aklımı çeldiniz. Gittim sabah sabah full teyze dolu lan içerisi bir de sallana sallana yürüyolar ki kasaya gelene kadar slalom yaptım. humus gelmiş mi birader yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 humus ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Humus nohuttan yapılan,hatay yöresinde çok tüketilen bir mezedir.Üzerine yumurta kırabilir,kıyma kavurabilir ya da zeytinyağı dökerek yiyebilirsiniz. Tanrıya şükür bim satıyor,humussuz kalmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bim de yahudi mezesi satılır mı? bence satılmaz davaya ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 evet bi de o var onu çözemedim ben. islami marketler zincirisin sen, ama ezmesinden tut taratoruna, humustan tut patlıcan salatasına bütün mezeler var. belli ki alkolle gidecek onlar niye satıyosun lan. alkol satmayınca mı islami oluyo. o mezeleri görünce benim canım alkol çekiyo. belki alkoliğim ben. hi my name is canola and i'm clean for 2 days. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 elesso said: humus ne yav abi merak ettim bu güne kadar ki hayatında çökelek de mi yemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 çökelek ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tinkibinki said: halk panik olmuş durumda AHAHAHAHAHAH RAKI PÜSKÜRTTÜM LAN HYGFDSASDFG evet rakı içiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 efil efil anason kokmuştur şimdi etraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 gel lan, efe yaş üzüm rakısıyla yine efe, 3 kez damıtılmış, kara efe var haydari de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 I. GELENEKSEL PATİCİK BİM BULUŞMASI yapalim. İçeride Fistan'ı çarmıha gerip zorla ona Le cola, pattito, dost peynir, le porta, keskinoğlu tavuk yedirelim!!!one11eleven1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Şu oneoneoneeleven da old stori oldu biraz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kul sıtori vardı ona nooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 HAKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Genel Başvuru (İstanbul-Esenyurt 1.Bölge) Bağcılar iş başvurusu yaptım. Gelin beraber çalışalım beraber le porta le fer içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 elesso said: humus ne yav http://en.wikipedia.org/wiki/Hummus aha bu da çökelek http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87%C3%B6kelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 fener caddesinde bi yer var on numara yapar humus duruyomu hala bilmiyorum <: bayramda gidersem bakarim duruyo mu diye :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Nerede fener caddesinde humuscu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hatay/iskenderun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Onu biliyorum,neresinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 iskenderun mu bim e gitmek mi hmm zor seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar