Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bim humus çıktı

parvus

Öne çıkan mesajlar

40 yıldır mahallemizin bakkalı olan,bakkal Hasan Amca bu bayram için hazırladığı Bayram paketleri ile siz mahallelilerin yanında.

ekonomik kıstasları göz önünde bulundurarak,memur,işçi,emekli ve sömüre sömüre domuz gibi zengin oldukçular için ayrı ayrı paketler hazırladık.

Memur paketi;
Şeker,un,kıyma,sıvı yağ,elma,portakal,mandalin,sigara

İşçi paketi;(bu paket asgari ücrete tabi işçiler içindir.Memurlara yakın maaş alan işçiler memur paketinden almalılar.)
Şeker,yumurta,ekmek,sigara

Emekli Paketi;
ekmek,sigara,yumurta,şeker,çay

Sömüre sömüre domuz gibi zengin oldukçular paketi;
KAŞAR,SUCUK,SOSİS,PASTIRMA,YAĞSIZ DANA KIYMA,YAĞLI DANA KIYMA,KABURGA,PİRZOLA,HAVYAR,HAKİKİ ALPDAĞLARI ÇİKOLATASI,PURO(DAVİDOFF MARKA)

Hasan Amca sizin güveninizle büyüyor;
40 yıllık birlikteliğinde,mahalleliye hiç yamuk yapmayan Hasan Amca,40 yıl daha mahalleli ile birlikte olmak istemektedir.Bunun için,dükkanına bitişik ayşe hanım mantıcıyı satın alan Hasan Amca,artık siz sevgili müşterilerine daha ferah bir ortamda hizmet verecektir.

Önceliğimiz sizlerin güvenidir.

Bakkal Hasan.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bi de o var onu çözemedim ben. islami marketler zincirisin sen, ama ezmesinden tut taratoruna, humustan tut patlıcan salatasına bütün mezeler var. belli ki alkolle gidecek onlar niye satıyosun lan. alkol satmayınca mı islami oluyo. o mezeleri görünce benim canım alkol çekiyo. belki alkoliğim ben. hi my name is canola and i'm clean for 2 days.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...